Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

''Άλλη μία ήττα στο φινάλε!''





Στο goal έχασε πάλι η ομάδα μας μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με την ομάδα μας να αγωνίζεται με 10 παίχτες για μισή ώρα κατόπιν ξαφνικών ελλείψεων & καθυστερήσεων προσέλευσης ποδοσφαιριστών, δεχόμενη δύο γρήγορα goal στο 5ο & 20ο λεπτό! Στο 30ολεπτό χάρη στον Γιώργο δεν έγινε το 3-0, ο οποίος σε εκτέλεση πέναλτι του αντιπάλου κατάφερε να αποκρούσει με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-0. Με την είσοδο & του 11ου παίχτη μας (επιτέλους) η ομάδα μας προσπάθησε & μείωσε σε 2-1 με τον υπογράφων & ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Στο β' ημίχρονο κατόπιν πολλών χαμένων ευκαιριών & από τις δύο πλευρές καταφέραμε να φέρουμε το μάτς στα ίσα στο 80ο λεπτό με τον Δημήτρη να διαμορφώνει το 2-2! Στην επόμενη φάση η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας όταν σε απόκρουση του Γιώργου ο αντίπαλος παίχτης που έκανε το σούτ πρόλαβε τον τερματοφύλακά μας ο οποίος προσπάθησε με 2η επέμβαση να μπλοκάρει, πλήν όμως γλίστρησε & το σκόρ έγινε 3-2 για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι έληξε με νεύρα ορισμένων παιχτών μας τα οποία & πάλι αμαύρωσαν την εικόνα της ομάδας μας! Ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι & από τον επόμενο αγώνα αναμένονται ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για την πάταξη αυτού του φαινομένου! Η διαιτησία ήταν σωστή & αν έγινε κάποιο λάθος δεν δικαολογεί την συμπεριφορά αυτή. Το μόνο λάθος που μπορεί να καταλογιστεί στο τρίο του αγώνα είναι ότι ο διαιτητής μοίραζε πολύ εύκολα κάρτες & στις δύο πλευρές & οι επόπτες εμπλεκόταν σε κουβεντούλα με τους θεατές. Μεγάλο παρών έδωσαν οι ULTRAS οι οποίοι παρασύρθηκαν & αυτοί λιγάκι στο τέλος του αγώνα χωρίς όμως να συμβεί κάτι επιλήψιμο.

Υ.Γ. Ρεπό για αυτήν την εβδομάδα για όλο τον όμιλό μας με την συνέχεια να δίνεται στις 04-12-2011 & ώρα 11.00' στο MARAKANA για την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. Καλαρρυτίνων.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

''Στομιότες, ρουφιάνοι, γαμιέται το λιμάνι!''







Για άλλη μία φορά τα κοράκια της ΕΠΣΛ κατάφεραν να κάνουν μπουρδέλο το παιχνίδι με την απαράδεκτη διαιτησία τους. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκόρ μετά από πίεση σε φάση του Δήμου & ισοφαρίστηκε μετά από λίγο μετά από λάθος αμυντικού μας. Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε δυνατά & με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Alex πήρε & πάλι κεφάλι στο παιχνίδι. Μέχρις ότου γίνει το 2-1 όλα κυλούσαν ομάλά. Μετά το κοράκι που έστειλε η ΕΠΣΛ να σφυρίξει τον αγώνα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο! Ανύπαρκτα φάουλ, μή καταλογισμένο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, κίτρινες κάρτες να ''κοκκινίζουν'' από την ντροπή τους που βγήκαν, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι με μία ομάδα που δεν υπήρχε στο β' ημίχρονο. Το κοράκι έκανε τα πάντα για να βάλει τους αντιπάλους στην περιοχή & ενώ αυτοί δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να απειλήσουν 2 φορές στο τελευταίο 5λεπτο + τις καθυστερήσεις, οι ρουφιάνοι (Στομιότες) έδειξαν & αυτοί για άλλη μία φορά το πρόσωπό τους! Στο 94' σύμφωνα με τον διαιτητή (96'-97' έλεγε το δικό μου), παίχτης του Θερμαικού βρίσκεται στο έδαφος & ο διαιτητής διακόπτει σωστά τον αγώνα ενώ η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή μας. Ενώ ο παίχτης δεν έχει σηκωθεί να περάσει εκτός γηπέδου & βρίσκεται ακόμη στο έδαφος, ξαφνικά ο διαιτητής αποφασίζει να παιχτεί το ελεύθερο, με τα μπασταρδάκια του Στομίου να κλωτσούν την μπάλα με δύναμη στον αμυντικό μας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση χάνοντας το κοντρόλ ενώ ταυτόχρονα 3 από αυτά τρέχουν, πιέζουν & κλέβουν την μπάλα & κάνουν το 2-2, με τους παίχτες μας να μην έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι παίζεται καθότι ο παίχτης του Θερμαικού είναι ακόμη στο έδαφος! Αυτό είναι το ''fair play''των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ κυρίες & κύριοι! Το κοράκι φυσικά έκανε το χρέος του & αμέσως μετά την σέντρα σφύριξε την λήξη του αγώνα! Μετά άρχισαν τα καλύτερα. Το πώς γλίτωσε το ξύλο αυτός & τα 3 πουστράκια που πανηγύριζαν το goal κάνοντας χειρονομίες στην εξέδρα μας ένας ΘΕΟΣ το ξέρει! Να σημειώσουμε ότι μετά ο ένας από αυτούς ξέχασε πόσες συγνώμες ζήτησε ενώ ο άλλος εξαφανίστηκε ώς δια μαγείας για να γλιτώσουν το ξύλο! Το κοράκι προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μέχρι που μας είπε να πάμε να κάνουμε παράπονα στην ΕΠΣΛ αν έχουμε πρόβλημα καθότι είναι & μεγάλος διαιτητής που σφυρίζει Δ' Εθνική (έτσι μας είπε). Φυσικά δεν σημείωσε τις φωτοβολίδες που πέταξαν μέσα στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησε να γράψει την μία & μοναδική δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα παίχτη του Θερμαικού σε άλλον παίχτη & πουλούσε & πνεύμα από πάνω. Μέχρι & ο βοηθός του τον εξέθεσε όταν του είπα ότι το γάμησαν το παιχνίδι απαντώντας μου ''ΕΓΩ...'', φωτογραφίζοντας τον κόρακα του γηπέδου & απορρούσαν οι ίδιοι για την συμπεριφορά του! Την Παρασκευή έπεται επίσκεψη στην ΕΠΣΛ να δούμε τι θα μας απαντήσουν επειδή μας απειλούσαν ότι θα έρθουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Περιττό να αναφέρουμε ότι η αρραβωνιαστικιά του αρχηγού του Θερμαικού είναι διαιτητής (Λαρισαία) & σφυρίζει Γ' & Δ' Εθνική. Τα συμπεράσματα δικά σας . . .
Υ.Γ. 1 Μεγάλη εμφάνιση από τους ULTRAS & μπράβο που δεν παρασύρθηκαν από τα τεκτενόμενα καθότι όπως πάντα φταίει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ & μόνο αυτός!
Υ.Γ. 2 Μεγάλο μπράβο & σε όλους τους παίχτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Υ.Γ. 3 Επόμενος αγώνας την Κυριακή 20-11-2011 & ώρα 15.00' μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Προοδευτική Λάρισας Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Έφτασε η μεγάλη ώρα!!!



Με ψηλά το κεφάλι έπεσε η ομάδα μας στην αναμέτρηση με την Δυναμό Λάρισας σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές & τελικό σκόρ 3-2. Η γηπεδούχος προηγήθηκε 1-0 με την ομάδα μας να αντιδρά άμεσα & με goal των Γιωργάκη-Μήτσο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκόρ 1-2. Στο β' ημίχρονο η γηπεδούχος πίεσε & κατάφερε να ξαναγυρίσει το μάτς 3-2 το οποίο ήταν & το τελικό σκόρ. Φανερή η απουσία των Alex, Αχιλλέα, Νότη, που με την παρουσία τους η ομάδα μας θα κατάφερνε να αποκομίσει κάποιον βαθμό! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά για την καλή εμφάνιση. Την Κυριακή 13-11-2011 & ώρα 15.00΄, στο MARAKANA, είναι η ώρα του ΄΄El clasico΄΄, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Θερμαικό Στομίου αν & δεν έχει την ΄΄αίγλη΄΄ των περασμένων χρόνων! Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας σε ένα αγώνα που ασχέτως δυναμικότητας πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Και για το ξεκάρφωμα!!!

Μάκη σ'ευχαριστούμε(Πάντα δίπλα μας ο χαζομπαμπάς)






Υ.Γ.Ο Χρηστάρας δημιούργησε...Δεξιά από την ανάρτηση το φρέσκο videακι με τα τελευταία κατορθώματά μας

ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Ήρθε & η πρώτη νίκη!!!






Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την Αναγέννηση Πουρναρίου με σκόρ 1-0, με goal του Δήμου ο οποίος είχε & δοκάρι. Το σκόρ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθότι η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Δήμο, Alex, Ζήση, Γιωργάκη κ.α. κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Ο αντίπαλος πέρα από δύο αντεπιθέσεις που είχε, δεν απείλησε, με τον Νίκο να κατεβάζει ρολά στα τέτ α τέτ που είχαν. Κάτι νευράκια στο τέλος & από τις δύο πλεύρες αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα αλλά χωρίς παρατράγουδα.
Υ.Γ. Επόμενος αγώνας 06-11-2011 & ώρα 11.00' μεταξύ
Α.Ο.Δυναμό Λάρισας Vs F.C.ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.