Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Tώρα τι να πούμε!!!



Mόνο ερωτηματικά προκαλεί η κατάσταση της ομάδας μας τον τελευταίο καιρό. Αδιαφορία, αδιαφορία & πάλι αδιαφορία! Μπράβο σας.
Υ.Γ.1 Για όσους δεν τα έμαθαν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου δεν διεξήχθη, με ότι αυτό συνεπάγεται, γιατί ξεχάσαμε να πάρουμε την κατάσταση υγείας! Μέχρι τώρα ξεχνούσαμε τα νερά . . . τώρα η κατάσταση χειροτέρεψε!
Υ.Γ.2 Επόμενη αγωνιστική (λέμε τώρα) 11-02-2012 και ώρα 15.00' στο MARAKANA με αντίπαλο την Φλόγα Ευαγγελισμού.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

΄΄Επιτέλους νίκη!΄΄





Ήρθε & η πρώτη νίκη για την ομάδα μας για τον Β΄ γύρο, όπου ελπίζουμε να πάμε καλύτερα & να αναρριχηθούμε όσο πιό ψηλά γίνεται, μιάς & η θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα! Η νίκη ήρθε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το νεανικό συγκρότημα του Προμηθέα Λάρισας με σκόρ 2-1. Τα goal της ομάδας μας πέτυχε ο Δήμος με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 2-1 αφού είχαμε μείνει με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού παίχτη μας. Είναι δυσάρεστο να γίνεται προσπάθεια από κάποιους να βοηθήσουν-κρατήσουν την ομάδα & ορισμένοι να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Η έλλειψη παιχτών ήταν φανερή μιάς & αυτός ήταν ο λόγος που συνεχίσαμε με 10 μετά τον τραυματισμό. Πολλές ομάδες όπως είδατε δεν ξεκίνησαν τον Β΄ γύρο λόγω οικονομικών προβλημάτων & διαλύθηκαν. Το μέλλον δείχνει ότι πρός αυτήν την κατεύθυνση οδεύουμε & εμείς, αλλά αυτό αν συμβεί να ξέρετε ότι ο λόγος δεν θα είναι αυτός αλλά η αδιαφορία που δείχνει η πλειοψηφία όσων υποτίθεται ότι ασχολούνται με την ομάδα (παίχτες & παράγοντες) με αποτέλεσμα οι λίγοι που ασχολούνται να έχουν κουραστεί με αυτήν την κατάσταση. Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας μας διαψεύσει!
Υ.Γ. Επόμενη αναμέτρηση το Σάββατο 28-01-2012 & ώρα 15.00΄ με τον αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Χειμαδίου, εκτός έδρας.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012




ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 3-2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΧΩΡΙ. ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ (4 ΔΟΚΑΡΙΑ). ΤΑ GOAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο TURBO!
Υ.Γ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ REF (ΒΛΕΠΕ ΔΥΝΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΥΣΙ)!
ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤAI Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MARAKANA ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ...

Υ.Γ.1 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ...

Υ.Γ.2 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:"KEEP THE FAITH"!!!!!
Υ.Γ.3 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22-01-2012 ΩΡΑ 15.00' ΣΤΟ MARAKANA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Υ.Γ.4 Τα 2 goal της ομάδας μας ο Γιωργάκης.


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

΄΄Merry Christmas & Happy New Year΄΄