Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΜΠΡΑΒΟ ΗΡΑΚΛΑΡΑ!!!

Ο Ηρακλής παίζοντας μεγάλο ποδόσφαιρο κατάφερε να ανατρέψει δύο φορές το εις βάρος του αποτέλεσμα και πήρε την ισοπαλία στο ντέρμπι με το Κουλούρι.

Υ.Γ.1 Για άλλη μια Κυρική sold out στο Μarakana.Μήπως πρέπει να ζητήσουμε από την πολιτεία νέο γήπεδο στο Ομόλιο;Ο γαύρος και ο βάζελος τί παραπάνω έχουν;

Y.Γ.2 Μη ξεχνάτε:το χαβά μας εμείς





























14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

QUIZ:

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΒΑΡΝΑ?

1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
2. ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΓΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
3. ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ......

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 150 ΚΙΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΙRAKLARA........ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΙRAKLARA........ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους παιχτες για την εμφανιση!!!παιξαν ωραιο ποδοσφαιρο και αν στο β ημιχρονο ηταν αποτελεσματικοτεροι ισωσ παιρναν και το τριποντο.μπραβο και στον προπονητη για τις επιλογες του στην ενδεκαδα!!!!παμε τωρα να φαμε τους αιγανιωτες!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4.ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα χαμογελα εμφανιστικαν παλι στα προσωπα ολων αφου το χιναρι με την ντριμ τιμ του ομιλου μας πριν τον αγωνα φανταζε απιθανο.ενα μεγαλο μπραβο σε ολους παιχτες,διοικηση,προπονητη και ιδιαιτερα στους ενθερμους φιλαθλους που εμψυχωνουν και στυριζουν την ομαδα.
υ.γ.ο προεδρος απο τη χαρα του δεν πηρε μονο τον καδο σβαρνα αλλα τον εσπρωχνε για καναδυο μετρα και αφου τον κορναρα σταματησε(καρναβαλι).

Ανώνυμος είπε...

theloooo...... perissoteres photo organomenon opadon!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Κ ΤΑ 3ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΔΥΝΑΜΗΤΑΚΙ.ΜΑΚ

Ανώνυμος είπε...

ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΙΟ !!!! ΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΑΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3ποντο ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΑΝΗ ΤΩΡΑ. Μ Π Ρ Α Β Ο ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

shmera sto ghpedo ematha itane 10 atoma kai autoi pitsirikades ksipniste garagiozides thn pempth pane 5*5 apomakrinode polla atoma ap to gipedo eksetias 3on mpaglamadon ksipniste oso einai nwris emas tous ap ekso den mas peutei logos aplws enimeronoume ksipna proedre koimase orthios tha se fane.......

Ανώνυμος είπε...

8 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ 5x5 ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ
Υ.Γ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΜΑΘΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 11αδα ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΕΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ) Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΟΥ
Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PE ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ 500Ε ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ.............ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΛΑΝΙΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΟΤΝ ΕΚΑΚΕ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!!!!!!ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!