Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ

Ο Ηρακλής εμφανίστηκε με αρκετές νέες παρουσίες στη σύνθεση του και παρά τη συνεχή βροχόπτωση πήρε άνετη νίκη μέσα στο Καστρί.Ο πρόεδρος παρόλ'αυτά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σκεφτόταν μελλοντικές επενδύσεις(θα δείτε και φωτογραφικό ντοκουμέντο!).

Υ.Γ.1 Δημήτρη Μακαντάση παρέδωσες μαθήματα ποδοσφαίρου σήμερα(Μπράβο!).

Υ.Γ.2 Γιώργο τερματοφυλακάρα μέχρι αύριο να παίζαν μπάλα γκολ δεν έτρωγες!

Υ.Γ.3 Οι ULTRAS και στο Καστρί! (τί να λέμε τώρα;)


















16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

loipon den tha doume kanena sxoleio katigorimatiko mono xaroumena
Υ.ΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ Ο ΓΙΟΥΒΗΣ ΤΟ ROVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ!!!!

iraklis.omoliou@gmail.com είπε...

erxerai kai to pano

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος παρολο που το ροβερακι σκροπισε ηθελε να αγορασει και τη σπαρτικη που βλεπεται στη φωτο.περιτο να πω πως οταν μπηκε το γκολ οι ultras το πανιγυρισαν με κορνες και συνθηματα.μπραβο μιτσαρα για το γκολ και μπραβο στην ομαδα για την εξαιρετικη παρουσια
υ.γ.απ οτι βλεπετε οι ultras ητανε παλι παρον

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σε ολους!!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!αν ηξερα θα ερχομουν και εγω στους ULTRAS νομιζα οτι ειναι κυριακη ο αγωνας...ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΤΖΙΜΑΣ,Κ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ULTRAS.MAK.

Ανώνυμος είπε...

M Π Ρ Α Β Ο ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΘΕΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ''ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ'' ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE.
Υ.Γ.ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ROVER-AKI;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ;SIR JIMMYS H' NINO;ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ!ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!ΠΟΝΗΡΕ JIMMY...TO ΣΚΟΡΠΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ MERCEDES EE;ΟΥΑΑΑΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

μπατσε δεν το σκροπισε ο τζιμις αλλα ο νινο και το σκροπισε ετσι ωστε ητανε σαν να εριξες βομβα μεσα στη μηχανη.και τωρα ο (φτωχος) ο τζιμις το φτιαχνει

Ανώνυμος είπε...

PAIXTARADES MOY AYTO TO SABATO SAS YPOSXOMAI PANO APO 3GOLL.8A MPOYME MESA ME TO VASILI K 8A ORGOSOYME TO GYPEDO...PERIMENOYME NA DOYME PANO..EIMASTE PA8IASMENOI M THN OMADA..FILAKIA STO DOGANO..!!!mhtsos.vasilis

Ανώνυμος είπε...

AΠΑΝ ΜΗΤΣΑΡΔΕΣ ..... ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ...... ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ... ΚΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕΧ ... ΕΩΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά για το διπλό!
Μπράβο Μητσάρα,αν και τραυματίας δημιούργησες πάλι,δυνατά για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη! Μάγε με γεια το τζιπ ρε (τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά ρε κουφάλα!).Θέλω να δω sir Jimmy με Mercedes...!!!

Ανώνυμος είπε...

admin ti poison kai malakies! theeeeeeelo .........ta kapna na akougontai, etsi gia na goustaroume!!!!!

Ανώνυμος είπε...

S A B O T A Z ! !
ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ''BRAIN'' ΕΡΙΞΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ROVER ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ!
Τ Α Κ Ο Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!
EΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ 2 ΡΩΣΙΔΕΣ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ)ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ PARTY ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ'' ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ''ΠΛΕΥΡΑ'' ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!
Ε Β Γ Ε ΠΡΟΕΔΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΟΓΚΑΝΕ ΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑ;;;;;;;;;.MAK.

Ανώνυμος είπε...

to epomeno mats pote einai re paidia?den ematha pote xanapaizoume.grapse pote einai o epomenos agonas k ti ora!!!tha xanampo gia na do.

Ανώνυμος είπε...

σαββατο 3.00