Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ULTRAS: NEVER WALK ALONE!

















Μετά από μία ολιγόμηνη αποχή οι ULTRAS επανακάμπτουν δριμύτεροι στην στήριξη της ομάδας τους.Όπως θα είδατε έγιναν μερικές αλλαγές,κατά την προσωπική μου γνώμη θετικές.Ο πρόεδρος παρέμεινε ώς είχε (Jimmy,την επόμενη φορά που θα έρθεις σε ρήξη με τους ULTRAS...δεν το γλιτώνεις το παλούκι).Ο νέος κόουτς, ΤΟΝΥ ''Pepe Guardiola'' και πρώην παίχτης αυτής (τον πήραν τα γεράματα),είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον για φέτος!Ένα μπράβο που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας,όπως επίσης ένα μπράβο και στα καινούρια παιδιά που έδωσαν νέα πνοή σε αυτή!Επίσης στους ''παλιούς'' παίχτες ευχή όλων να συνεχίσουν όπως πέρυσι,με λίγο περισσότερη ηρεμία!Τέλος σε αυτούς που έφυγαν...''μόνο για να φύγουν''...δεν τους έχουμε ανάγκη!Καλή συνέχεια όπου κι αν παίζουν!
Υ.Γ. 1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον LARRY που μου έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσω αυτό το blog.Τον περιμένουμε ξανά κοντά μας τόσο αυτόν όσο και τον ΜΑΚ τον μεγάλο αρχηγό των ULTRAS!
Υ.Γ. 2. Ο νέος διαχειριστής του blog είναι ο κατά κόσμο HUSQYBOY,για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα από την αρχή!Ευπρόσδεκτες όλες σας οι προτάσεις.
Υ.Γ. 3. Πάμε δυνατά και για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.
22-11-2009,ώρα 11.OO Α.Ο ΚΑΛΑΡΡΥΤΙΝΩΝ-Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.
VAMOS IRAKLARA!

8 σχόλια:

ΜΑΚ. είπε...

γεια σου ρε σακη μερακλει,ενα μπραβο γεια σενα που πηρεσ τα ινια του blog,παμε γερα

iraklis.omoliou@gmail.com είπε...

Thanks MAK!Eλπίζω να υπάρξει συμμετοχή όπως όταν πρωτοξεκίνησε!
Δ Ι Α Δ Ο Σ Τ Ε ΤΟ!Το site Α Ν Ο Ι Ξ Ε!

admin είπε...

Kali epitixia Saki kai kalo kouragio.Oloi tha voitisoume.Mi masas.

Υ.Γ.AEK S'AGAPAME-TOUS MPATSOUS POLEMAME

Ανώνυμος είπε...

saki tha xoume pali simetoxi einai sigouro.liges mono meres ipomoni ta teftla teleionoun!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo re saki gia thn epanaleitourgia tou blog....oloi tha voithisoume k tha to diadwsoumje.....iraklis omoliou ultras athens club....

tommy είπε...

ante iraklara.....pame gera...

ΜΑΚ. είπε...

μια σακουλα δυναμιτακια θα την χρειαστουμε παλι το σαββατο

Ανώνυμος είπε...

ti me 7 k 8 sxolia tin anartisi tha ti vgazoume fetos?ti xali einai afto.grapste afova den exei ilektroniko eglima fetos.efige kai mas afise stin isixia mas