Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

''Merry Christmas-Happy new year''



Μετά από την συγκομιδή άλλων 3 βαθμών στον αγώνα με την ομάδα του Α.Ο Αναγέννηση Πουρναρίου ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποβολής της αντίπαλης ομάδας από το πρωτάθλημα, ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά,καλές γιορτές και καλή συνέχεια στην ομάδα μας και το 2010!Η ομάδα μας αγωνίζεται ξανά στις 10-01-2010 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο Προοδευτική Λάρισας.Εώς τότε παίχτες,παράγοντες και διοίκηση μπορούν να απολαύσουν αυτό το κενό.
Υ.Γ.1 Πρόεδρε ... φυλάξου από τα βιντεάκια και τις photos!Ήσουν άτακτο αγόρι!
Υ.Γ.2 Τελικά ... μόνο τα Τέμπη μπορούν να μας σταματήσουν!
Υ.Γ.3 Στέλιο ... να δώ πότε θα χριστείς και επισήμως σκόρερ!Πάει η ευκαιρία σου με το Πουρνάρι.Έμεινε η Προοδευτική μόνο!

6 σχόλια:

ΠΑΝΟΥΛΗΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ,Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ,ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ...ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΙΡΑ.

RANDI είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΗΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ......non stop for nothing!!!!

tonis είπε...

καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους και παικτες του ΗΡΑΚΛΗ μας.παντα νικες

Sakishusqy είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΤΟ 2010 Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

BAD BLUE BOYS είπε...

Xρόνια πολλά-καλή χρονιά.IRAKLARA για πάντα.VAMOS HERCULES!

Ανώνυμος είπε...

kalh xronia sthn omada mas kai panta nikes......

HRAKLIS OMOLIOU-ATHENS CLUB