Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τρία . . . στον τρίτο!



Τρία ... στον τρίτο της βαθμολογίας πέταξε η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με πάθος και ψυχή!Οι αντίπαλοι μας πίστευαν ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης πλησίαζοντας έτσι τον πρωτοπόρο του ομίλου,αλλά λογάριαζαν και αυτοί χωρίς τον ξενοδόχο!Κυνηγούν την άνοδο έλεγαν πρίν την έναρξη του μάτς αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ ''λίγοι'' για την ομάδα μας,βρισκόμενοι στο ημίχρονο να χάνουν με 2-0 και ανύπαρκτοι εντός του γηπέδου!Το κερασάκι στην τούρτα (3-0) ήρθε στο β' ημίχρονο την στιγμή που προσπαθούσαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα όμως.Δυνατό παρόν έδωσαν οι ULTRAS δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα και ενισχύωντας ψυχικά την ομάδα.Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και στους σκόρερ μας (Γιωργάκη,Randy,Αντώνη).Τώρα περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και με τον πρωτοπόρο του ομίλου στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Υ.Γ.1 Α.Ο Δόξα Ομορφοχωρίου-Α.Ο Ηρακλής Ομολίου
την Κυριακή 07-02-2010 και ώρα 15.00'
Υ.Γ.2 Η ομάδα μας έχει πάρει την αναγνώριση που της αξίζει και είναι υπολογίσιμη απ'όλους όπως παραδέχτηκε ο κόουτς των αντιπάλων.
Υ.Γ.3 Kοντεύoυμε να φτάσουμε τους περσινούς βαθμούς και o
Β' γύρος μόλις άρχισε!
Υ.Γ.4 Vamos IRAKLARA-Vamos ULTRAS.

7 σχόλια:

Husqyboy είπε...

Μπράβο παιδιά δείξατε για άλλη μία φορά την αξία σας.Μετά τις νίκες με τον 2ο και 3ο στην βαθμολογία κάντε την υπέρβαση και δώστε τα όλα και με τον πρωτοπόρο!

Ανώνυμος είπε...

File Mak ap oti fainetai katevikan polla mpoukalia....Na perasei o epomenos....

ΜΑΚ. είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ CAPTEN ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.

BAD BLUE BOYS είπε...

ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΠΕΡΥΣΙ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Husqyboy είπε...

Ντροπή σε όσους έρχονται στο γήπεδο να γελάσουν με την ομάδα και τους παίχτες μας.Να προσέχουν τα λόγια τους γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.Ανάγκη δεν έχουμε κανέναν όπως βλέπουν.Δεν μας χρειάζονται ούτε οι περυσινοί προπονηταράδες ούτε οι περυσινοί παιχταράδες.Άντε γεια,άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

re san poli den asholithikame me ta psonia?to katalavate oti tous kanoume kai tsampa diafimisi?telos.agnoiste tous.
oloi katalavane pioi enai(emeis tous kserame alla den mas pisteve kanenas perisi)
Υ.Γ.pame mprosta koitame mono tin omada mas pou fetos gamaei kai den ksanasxoloumaste me karagiozides!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ BAD BLUE BOYS EINAI ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΓΑΡΙΑ