Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Οι παίκτες του Ηρακλή κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και να κάνουν το καλύτερο δώρο στον coach,o οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του(Pepe να είσαι πολύχρονος και πάντα επιτυχίες!!!),με 1 goal του Γιωργάκη και δύο του Δήμου(και τα τρία στο β' ημίχρονο!). Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν εντός και εκτός γηπέδου,με αποκορύφωμα δύο παίκτες της Λάρισας 88 να πιάνονται στα χέρια(απίστευτο!!!). ΜVP του παιχνιδιού ο goalkeeper μας.Δείγμα της μεγάλης εμφάνισης το στιγμιότυπο του αντίπαλου τερματοφύλακα να κάνει το σταυρό του με τις αποκρούσεις του Νικόλα.

Κόντρα στα προγνωστικά και σε κάθε στατιστική-Αυτός είναι ο Ηρακλής

Επόμενο ραντεβού Κυριακή 7 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Όλυμπο Αιγάνης στις 11:00

Υ.Γ Οι ULTRAS και πάλι δίπλα στον Ηρακλή.Το αγαπημένο τους παιδί που ήταν;;;;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ.2 ΜΑΚ πότε θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο UEFA,να κόβουμε τσάρκες και να πίνουμε καφέ σε Βαρκελώνη,Μιλάνο,Παρίσι;;;;;;;;;;;;;

Y.Γ3 Οι πιο τυχεροί της ημέρας ήταν ο επόπτης και o μπαλοκουβαλητής(Πολύ φτηνά,τη γλύτωσαν...)








16 σχόλια:

ΜΑΚ. είπε...

prota ena megalo mprabo sta paideia poy kataferane na girisoyne ton agona k na ton kerdisoyne,gia para polleeeeeeeeees klotsies eitane o epoptis(ax poysti antra na min se petixo poythena)ta 2 poy fagame eitan kathara kolofardistika gkol,oso gia ton malaka poy mazeye tis mpales ti na po prepei na exane sto myialo,k ta 3 gkol poy balane ta paideia eitane poli oraia,oso gia toys pextes apo tin antipali omada poy piastikane prepei na eixane proigoymena metaji toys den ejigite allios tora gia ton niko ti na po ta edose ola ekane k tin apokroysi toy agona me to penalti. mprabo paideia.

tonis είπε...

μπραβο σε ολους για αλλη μια φορα με δικαιωσατε.ευχαριστω για το καλυτερο δωρο γενεθλιων που θα μπορουσα να εχω.ειμαστε μεγαλη ομαδα και το ξερουν ΟΛΟΙ.

RANDY είπε...

mprava mpravo mpravo sigxaritiria se olous paixtes COACH ULTRAS........LARISA88 ante geia kai tou xronou bre paidia!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε αλανια.....μας κανετε ολους χαρουμενους......αντε και την αλλη βδομαδα μια πουτσα στην αιγανη.



IRA ATHENS CLUB

MAGOS-4 είπε...

ΜΑΚ. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΧΘΕΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ(ΒΛΗΜΑ ΟΛΜΟΥ)!

ΜΑΚ. είπε...

paloyki ston kolo eithele john aytos xtes

Larry είπε...

Pantos ki emeis kirioi stathikame.Ston plithintiko ton milisame,ton anthropo.Ithele omos kana dio.Telos panton,pote den ksereis.Mikros einai o kosmos...

Husqyboy είπε...

Καταρχάς μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη νίκη.Όλοι τους ήταν υπέροχοι.Ήρωας ο ΝΙΚ κρατώντας το σκόρ στο τέλος.Μην παραξενεύεστε με τους διαιτητές.Αναμενόμενο να υποστηρίζουν τις ομάδες της πόλης!Το ξέραμε από την αρχή αυτό.αλλά δεν μασάμε!Όσο για το πουσταριό που θέλει να φέρει την διχόνοια στην ομάδα (κάτι έγραψε στην προηγούμενη ανάρτηση)να προσέχει γιατί οι δικοί μου στο ηλεκτρονικό έγκλημα δύο γραφεία αριστερά μου είναι.Μετά την γάμησε ... θα τον κάνω ρεζίλι αν με βάλει σε αυτήν την διαδικασία.

RANDY είπε...

are mpatse gamiseton....afou monos sou grafeis oti o an8rwpos einai poustis kai roufianos...me mia paren8esi stamatane ola!!!!

Ανώνυμος είπε...

oootskssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgakis είπε...

mprabo re alania!! etsi na pezoyme panta!!! me pathos ! na mas foboynte oloi!!!

Husqyboy είπε...

Το ''ηλεκτρονικό έγκλημα'' έκανε την δουλειά του.Δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης το θέμα.Το πρόσωπο που έγραψε τα σχόλια δεν το έκανε κακοπροάιρετα,αλλά για να πειράξει τον κόουτς.Μας αρέσουν τέτοια πειράγματα από τέτοια άτομα.Ούτε ο κόουτς θα παρεξηγιόταν αν ήξερε.Είναι αποδεκτά.Οπότε οφείλω μία συγνώμη στο εν λόγω φίλο,γιατί πίστευα ότι τα σχόλια γράφηκαν από άτομα που δεν έχουν σχέση πλέον με την ομάδα.Η ταυτότητα του φίλου δεν θα αποκαλυφθεί.

Ανώνυμος είπε...

ta sxolia itan dio.to ena itan minima apo ton teli pou mou eipe grapse afto epi lexi kai to allo itan diko mou kai opos den katalavate stin arxi itan kaloproereto kai entelos gia plaka.
alloste ligo doumani den vlaptei pou kai pou!
(o sxoliastis)

Husqyboy είπε...

Φυσικά και είναι αποδεκτά τέτοια σχόλια από άτομα που πιστεύουν στην ομάδα.Γι αυτό και θεωρείται λήξας το θέμα.Περαστικά στον κόουτς μας.Χθες χειρουργήθηκε.

Larry είπε...

DIPLO MES TIN AIGANI IRA OLE OLE

Husqyboy είπε...

ΝΑΙ ρε ... ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ!!Διπλό στα μουνιά της Αιγάνης.