Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

''Ποδοσφαιρικός αγώνας Vs Αποκριάτικος χορός = 1-1''












Ισόπαλο ήρθε το αποτέλεσμα ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα και τον αποκριάτικο χορό της ομάδας μας,με τον μέν πρώτο να έχει αρνητικό αποτέλεσμα μιάς και ηττηθήκαμε με 3-0 από τον Α.Ο Δόξα Ομορφοχωρίου και τον δέ δεύτερο να στέφεται με απόλυτη επιτυχία!Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολύ λάσπη λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 3-0 από την καλύτερη και πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας!Μή μπορώντας να πιάσουμε καλή απόδοση δεχτήκαμε 3 γκόλ από τραγικά λάθη στην άμυνα,χωρίς φυσικά το σκόρ να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.Σαφώς ανώτερη η αντίπαλη ομάδα είχε την τύχη με το μέρος της καθώς τα γκόλ δεν προήλθαν από κάποια σημαντική ευκαιρία.Αντιθέτως η ομάδα μας στο β' ημίχρονο και ενώ έχανε με 2-0 προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δοκάρι με τον Γιωργάκη και δύο καλές ευκαιρίες με στημένες φάσεις με τον Αντώνη,τον ένα από τους δύο διακριθέντες στο παιχνίδι (Ζήσης ο έτερος),ενώ διαμαρτύρεται και για ένα μή καταλογισθέν πέναλτυ στον Κωστάκη.Αυτά βέβαια είναι παρελθόν και δεν μας πτοούν οπότε πάμε στο δεύτερο σκέλος.Αν και βροχερός ο καιρός την Κυριακή των Αποκρέων η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ήταν πάνω από αναμενόμενη με απότέλεσμα πολλοί να μην μπορέσουν να παρεβρεθούν λόγω πληρότητας του καταστήματος!Τόσο η προσέλευση όσο και η λαχειοφόρος πήγαν καταπληκτικά με αποτέλεσμα η ομάδα να ενισχυθεί οικονομικά και ο κόσμος να διασκεδάσει με την ψυχή του.Μοναδικό παρατράγουδο η συμπεριφορά κάποιου που θέλει να αποκαλείται επιχειρηματίας, αρνούμενως να συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας λές και θα τον σώσουν 10 ευρώ αν έπαιρνε 10 λαχνούς(ο νοών...νοείτω)!Αντιθέτως κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες χωριανοί και μή ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και να γνωρίζουν ότι η ομάδα μας τα εκτιμά αυτά!
Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε τους πάντες που έτρεξαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση καθώς και όλο τον κόσμο που έδειξε ότι αγαπάει αυτήν την ομάδακαι την στηρίζει.
Υ.Γ.2 LARRY ... την γλίτωσες την μπουζού!Βέβαια την πλήρωσε ο καημένος ο RANDY που δεν πήρε έγκαιρα πρέφα τους ασφαλίτες!
Υ.Γ.3 Επόμενως αγώνας Α.Ο Ηρακλής Ομολίου Vs Α.Ο Φλόγα Ευαγγελισμού στο MARAKANA την 21-02-2010 και ώρα 15.00'.
Υ.Γ.4 Μεγάλοι τυχεροί της τηλεόρασης LCD/TFT 32' ο Γιάννης και η Πάτρα,ενώ μοιράστηκαν και άλλα πολλά δώρα.Σχετική κατάσταση θα αναρτηθεί στα καταστήματα του Ομολίου.
Υ.Γ.5 Είμαι ο Σάκης ... και μόλις τελείωσα!

17 σχόλια:

Husqyboy είπε...

Μάγκες,ο κόουτς μας TONY ''Pepe Guardiola'' αύριο κάνει εισαγωγή για να κάνει προγραμματισμένη επέμβαση στο πόδι του.Ας του ευχηθούμε καλή επέμβαση και σύντομα κοντά μας πάλι.

RANDY είπε...

pepe na pane ola kala kai na se doume sintoma konta mas!!!!

Ανώνυμος είπε...

perastika re toni.........tha prionizoun th karekla twraaaaaaa....x.axaxaxaxaxaxaxaxa vlepw ton stelio na trivei ta xeria tou.......



IRA ATHENS CLUB

tonis είπε...

μου το αναβαλαν για την επομενη εβδομαδα γι αυτο οποιος εκανε σχεδια να τα ακυρωσει(κουρκουταει).

Larry είπε...

Stelio zoume Coach na se doume

Husqyboy είπε...

ΤΟΝΥ,πιές τους το αίμα αύριο στην προπόνηση γιατί στην προηγούμενη κάναν χαβαλέ τα πουτανάκια!

tonis είπε...

don t worry batso tha ti regoularo tin katastasi

Husqyboy είπε...

Πατέρας έγινε σήμερα το πρωί ο αρχηγός των Ultras MAK,αποκτώντας ένα υγιεστατο κοριτσάκι!Ας του ευχηθούμε να τους ζήσει και το επόμενο να είναι αγοράκι.

tonis είπε...

μακ να σε ζησει και οτι επιθυμεις.(ελπιζω να παρει απο σ ενα)

Ανώνυμος είπε...

na sou zhsei re mak........ante kai me kaskol laspoxwri ultras!!!!!!!!



IRA ATHENS CLUB

RANDY είπε...

Σκατόμπατσε πως τα πας?Αύριο έχουμε ένα παιχνιδάκι...για εμάς εννοώ είναι παιχνιδάκι γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι βουνό ολόκληρο!!!!!!
Υ.Γ Τα λέμε αύριο δεν θέλω να έχεις κλείστα τηλέφωνα.......κάθε γκολ και θα σε παίρνω




ΦΥΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

RANDY είπε...

Σκατόμπατσε πως τα πας?Αύριο έχουμε ένα παιχνιδάκι...για εμάς εννοώ είναι παιχνιδάκι γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι βουνό ολόκληρο!!!!!!
Υ.Γ Τα λέμε αύριο δεν θέλω να έχεις κλείστα τηλέφωνα.......κάθε γκολ και θα σε παίρνω




ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

giorgakis είπε...

mages prepei na toys riksoyme polla mpalakia ayrio!!!ego th thelo xat trik!!!

ΜΑΚ. είπε...

me tis eyxes moys ayrio paidia na kerdisete k me polla gkol,k sas eyxaristo poli gia tis eyxes sas

Husqyboy είπε...

Αύριο νίκη για τον ΜΑΚ,τον Κόουτς και τους Ultras!Vamos IRAKLARA.

Husqyboy είπε...

Randy αύριο θα σε παίρνω μέσα από την Τούμπα.Εσύ φρόντισε να το σηκώνεις!

RANDY είπε...

Μωρό μου το φώς δεν είναι μακριά!!!!!!!!