Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Οι πιο punk οπαδοί του θεσσαλικού κάμπου εύχονται στα μέλη και στους φίλους του Ηρακλή Ομολίου καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!


Pepe συνεχίζουμε και είμαστε δίπλα σου σύσσωμοι...

Y.Γ.1 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Y.Γ.2 Husqyboy φαντάζεσαι πέρσι να γινόταν κανένα τέτοιο σκηνικό σε μας και να βλέπαμε διμοιρίες και ζητάδες έξω από το MARAKANA να μας ψάχνουν???Κάποιοι σίγουρα μετά θα άλλαζαν πλανήτη να κρυφτούν(Αν δε το έχουν ήδη κάνει!!!)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo pasxa se olous re alhtes,kakoproairetoi kai kwlopaidia....xaxaxaxaxa apo tetarth tha ta poume k apo konta....anevainwwwwwwwwwww


IRA ATHENS CLUB!!!

Randy είπε...

Kalo pasxa kai kalh anastash magkes......kaklh epituxia sta epomena paixnidia mas.....Mpatse na mazeutoume pali ola ta remalia sto parteri.....xixixix

Husqyboy είπε...

Εν αναμονή τρελά αγόρια.Ελπίζω να είμαι και εγώ κάτω το Πάσχα.Πρός το παρόν ευχές και από μένα για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
Υ.Γ.Larry σίγουρα κάποιοι μπορεί να μην άλλαξαν πλανήτη αλλά άλλαξαν χωριό!Καιρό έχουν να εμφανιστούν!

πανουλις είπε...

καλο πασχα και καλη αναστασ, τα λεμε 10 απριλιου με στοχο τη 5αδα και αν μπορουμε και 4αδα,σακη μπραβο για την πρωτοβουλια και τη συμπαρασταση στο φιλο οπαδο.ολοι ημαστε διπλα του,φιλε κουραγιο,

Larry είπε...

Η συνηδειτη αποφαση καποιων να αφησουν τη σαπιλα και το χορο των εκατομυριων που παιζονται στα γηπεδα των εθνικων κατηγοριών φαινεται να ενοχλεί αφού δε λενε να μας αφησουν ησυχους!!!Οι τελευταιες εξελιξεις με τον οπαδό της Πράσινης Θύελλας δείχνουν οτι παράγοντες και αρχές προσπαθούν να καλυψουν την αχρηστοσύνη τους και την έλλειψη του υποτιθέμενου “έργου” τους με καταστολη οπαδών ακομα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου….Αυτο που συνέβει αποτελεί επιθεση ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που τριγυρνάμε στα τοπικά γήπεδα να στηρίξουμε τις αγαπημένες μας ομάδες!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ενημερωθείτε για το απαραδεκτο συμβάν:

http://xameleontes.blogspot.com/

http://ucbluefans.blogspot.com

Larry είπε...

Saki kanonisa na mas valoun link kai oi autonomoi tis Livorno.Tora oi ULTRAS meta ta autonoma podosfairika site tis ellados pleon kai sto eksoteriko!

Υ.Γ.1 Η simaia pou tha stolisei to MARAKANA etoimazetai se sinergasia me to MAK.
Υ.Γ.2 Tis euxes mou tis egrapsa stin anartisi kai apeuthinontai se olous tous dikous mas anthropous.Gia tous allous kserete...

Husqyboy είπε...

Μπράβο ρε Billy.Ultras και εκτός συνόρων πλέον!Νoti η ανάρτηση για τον φίλο της Πράσινης Θύελλας έγινε με προτροπή του Billy.Αυτός διατηρεί τις σχέσεις τις ομάδας μας με τις υπόλοιπες!Άντε και παγκόσμιοι τώρα!
Υ.Γ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ... ΛΕΜΕ!

πανουλης είπε...

λακη δεν το ηξερα οτι εσυ δημοσιευσες την ανανδρη συλληψη του οπαδου της θυελλας,μπραβο σου λοιπον για αυτο που εκανες και να ξερουν οι δηθεν μεγιστανες,οτι δεν παιζουν μονοι τους σε αυτο το παιχνιδι,αλλα εχουν και αντιπαλοτους γνησιους οπαδους,αναμενουμε τη σημαια.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!



IRA ATHENS CLUB

BAD BLUE BOYS είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ FINALE.ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΟΓΚΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑ