Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου ''Το απαγορευμένο'' Part 3




Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα το νέο dvd (part 3) της Τζούλιας Αλεξανδράτου με σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους!Πρόκειται για ένα dvd με σκληρό πορνό στο οποίο πρωταγωνιστεί στην θέση της Τζούλιας η ομάδα του Θερμαικού Στομίου,ενώ στην θέση του Γάλλου πορνοστάρ ποιός άλλος καταλληλότερος από τον ... Ηρακλή Ομολίου!Δυστυχώς λόγω του ακατάλληλου της ώρας η ομάδα μας θα επιβαρυνθεί από το πρόστιμο που θα της επιβληθεί από το Ε.Σ.Ρ.!Χαλάλι όμως γιατί τα ψυχικά κέρδη θα είναι περισσότερα από την οικονομική ζημιά!Οι παίχτες μας θα βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση (σεξουαλικά φυσικά),προκειμένου να τα δώσουν όλα την Κυριακή 28-03-2010 και ώρα 11.00'.Στο πλευρό τους θα είναι και οι Ultras οι οποίοι θα βοηθήσουν στα γυρίσματα του dvd!

Y.Γ.1 Μπράβο στα παιδιά για την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη με σκόρ 4-1 με αντίπαλο τον Α.Ο Καλαρρυτίνων!
(Γιωργάκης 2,Νotis 1,Κωστάκης 1)
Υ.Γ.2 Ο κόουτς ο οποίος ήρθε στο β' ημίχρονο έμεινε πολύ ικανοποιημένος!Την Κυριακή θα δώσει το παρών εξάρχής του αγώνα.
Υ.Γ.3 Και όπως έγραψε ο LARRY ,''Πατήστε τους να τελειώνουμε''!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ.....έχουμε το el-classico...Άντε με την νίκη...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!!ΙΡΑ ΟΛΕ-ΟΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ntou re ntouuuuuuu.....thelw coreo kai poreia!!!!!!


IRA ATHENS CLUB!!!!

ΣΦ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ είπε...

Ανακοινωση
ΣΦ Κεραυνου Αγιου Παυλου

www.ucbluefans.blogspot.com

Larry είπε...

Τζουλια βαλε αν θελεις και τρομπονι... εμας η Α.Ε.Κ. μοναχα μας ΚΑΥΛΩΝΕΙ


Ta paidia tou Agiou Paulou na min anisixoun.Allakse to link

ΠΡΟΕΔΡΟΣ είπε...

Πρίμ 100.000 ευρώ σε όποιον καταδώσει τον ΜΑΚ και απουσιάσει από το ματς την Κυριακή!Θα έχει πολύ ''πράμα'' ακούγεται!

ΣΦ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ είπε...

Οπαδος της Πρασινης Θυελλας συννελθη για κατοχη πυρσου.

Περισσοτερα απο Χαμελεοντες
www.xameleontes.blogspot.com

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Randy είπε...

Proedre pulo in culo.............Auto leei polla
O MAK tha einai apo tis 7 to prwi sto omolio kai tha ksexwrizei ap tis tsantes tou tous pursous ta kitrina ta kokkina ta prasina kai ola ta magika tou....!Opoios ton akoumpisei tha ta balei me tous ULTRAS kai tous paixtes!!!!!!!!!!!!!!!!!
axaxaxaxax
axaxaxaxa
xaxaxaxax

Husqyboy είπε...

MAK ... έρχεται η σειρά σου.Ο πρόεδρος θα σε κλείσει στην μπουζού με το φιλαράκι σου τον LARRY!

Larry είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Aναβολή της δίκης για μεγάλη Δευτέρα.

Το παιδί διώκεται με βάση τον κατάπτυστο αθλητικό νόμο. Πιθανό σενάριο είναι η επιβολή κάποιας ποινής με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο και παρουσία σε ατ στους αγώνες της Θύελλας.

Το να βρίσκεται ένας οπαδός κατηγορούμενος, γιατί ζωντανεύει τα ερασιτεχνικά γήπεδα και αγαπά έμπρακτα το ποδόσφαιρο, είναι κάτι αισχρό. Το να τον ρουφιανεύει η διοίκηση της ομάδας, είναι αισχρό.
Σε αυτά τα αίσχη απαντάμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ.

ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Larry είπε...

AKOUSTE TI EPATHE TO PALIKARI
EDO GIA PLIROFORIES

http://proodeutikitoumpas.wordpress.com
http://www.ucbluefans.blogspot.com
http://omanekoz.blogspot.com
http://www.proodeutikitoumpas.gr
http://asteras1928.wordpress.com
http://andromedistas.proodeutikitoumpas.gr
http://koutradoroi.blogspot.com
http://demolitionarios.blogspot.com

ΜΑΚ. είπε...

pejte monoi sas den erxomai moy tin exoyn stimenei

ΜΑΚ. είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ(ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο JIMMIS)K 500.OOO XILIARIKA NA DOSEIS(POY NA TA BREIS TOSA)Ε Γ Ω THA ERTHO TORA TO POIOS TO EGRAΨΕDEN ME ENDIAFEREI

Randy είπε...

Etsi file MAK esu mazi mas kai oi alloi pulo................in culo.......

Husqyboy είπε...

ΜΑΚ μην μασάς.Θα σου προσφέρω προστασία!Φέρε υλικό και μην ακούς κανέναν!

Randy είπε...

ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΜΕ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΩΡΙΣΕΣ ΜΠΑΜΠΑ,ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.ΣΕ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΧΑΖΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Μ'ΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ,ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΟΥ.ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΧΤΙΣΑΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΡΟΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟΣ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ.80 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ DE LE ALPI ΑΙΜΑΤΑ, Η ΦΗΜΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ!!!!!!!!!





Hysqyboy It's for you!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Husqyboy είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ Φ/Π ΜΕ ΤΟΥΣ ULTRAS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΛΙ!

ΜΑΚ. είπε...

ΣΑΚΗ ΜΗ ΝΕΥΡΙΑΖΕΣΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΕΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Randy είπε...

Re magka afou den brizeis kai den kaneis kati kako para mono tin apopsh sou les grapse kai kanena koloonoma.................alliws pulo in culo..............kai diaforetika ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ..........ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ,ΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

th milas mwrh lougkra gamw to kwlo sou to sapio...mono magkies ap to internet,sto tet a tet olo ton ourano koitate,kotares.....gamw to nero sas gamw!!!!

IRA ATHENS CLUB

ΠΑΝΟΥΛΗΣ είπε...

Ο ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΔ ΣΤΟΜΙΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΛ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΠΑΡΑΙΥΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΜΕ ΜΑΣ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΟΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΥ,