Κυριακή 11 Απριλίου 2010

''Πασχαλιάτικο δώρο''







Πασχαλιάτικο δώρο έκανε η ομάδα μας στους αντιπάλους της χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην βαθμολογία του ομίλου.Έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με τον Α.Ο Αστραπή Δελερίων που έπαιζε εξ'αρχής με 10 παίχτες,είμαστε σε κατάσταση αναμονής καθότι την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον Α.Ο Αναγέννηση Πουρναρίου που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Ύστερα από ένα νωχελικό α' ημίχρονο καταφέραμε να προηγηθούμε με 1-0 (Δήμος το goal).Στην επανάληψη άν και κάναμε αρκετές ευκαιρίες,ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ''όποιος χάνει τις ευκαιρίες χάνει και το παιχνίδι'' παραλίγο να επαναληφθεί!Ένα πέναλτι σε σημείο που δεν χρειαζόταν ήταν αρκετό για να λήξει ισόπαλο το μάτς παρόλο που μετά η ομάδα μας πίεσε ασφυκτικα τους αντιπάλους χάνοντας αρκετές ευκαιρίες!Βέβαια σε μία αντεπίθεση παραλίγο να δεχτούμε και δεύτερο τέρμα το οποίο θα ήταν καταστροφικό!Το πάθημα μάθημα λοιπόν που όταν είδαμε τους αντιπάλους με παίχτη λιγότερο σκεφτήκαμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα!

Υ.Γ.1 Δυνατό παρών οι Ultras και ο κόσμος μας!
Υ.Γ.2 Δεν πτοούμαστε από το αποτέλεσμα που και οι παίχτες το δέχτηκαν σαν ήττα!
Υ.Γ.3 Το αγαπημένο παιδί των Ultras δεν πρέπει να στεναχωριέται.Θα έρθει και η ώρα του να σκοράρει!Οι Ultras τον γουστάρουν και τον θέλουν μέσα,όσο και ότι μπορεί να προσφέρει.(Έχασε ευκαιρία στο τέλος)
Υ.Γ.4 Πολύ καλή εμφάνιση από Τάσο και Ζήση!
Y.Γ.5 Τα κοράκια σφύριξαν την λήξη 5 λεπτά πρίν την κανονική διάρκεια του αγώνα,την ώρα που η ομάδα μας πίεζε ασφυκτικά!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΑΚΛΑΡΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ...ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΛΕΛΑ!

BAD BLUE BOYS είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

Larry είπε...

Green StOrm Party

Παρτυ οικονομικης ενισχυσης για τον συλληφθεντα οπαδο της Θυελλας.

http://xameleontes.blogspot.com/

Husqyboy είπε...

Σάββατο 17-04-2010 στα γρασίδια αστεροσκοπίου Α.Π.Θ. Μπράβο στα παιδιά! LARRY ετοιμάσου. Το επόμενο για σένα. Λέω να κάνουμε κάνα στο θέατρο? Καλοκαιρι έρχεται!

Larry είπε...

Sto gialo,stin Koutsoupia Saki.Tha to diorganosei o Manthos.Guest stars ta paidia apo tin karitsa kai to poliagapimeno mas stomio...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,θΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ?

Husqyboy είπε...

Σσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
Υ.Γ.Ο Ατρόμητος Δασοχωρίου έκανε ένα μίνι αφιέρωμα για μάς.Αξίζει μία επίσκεψη και ένα σχόλιο γι'αυτούς.

Larry είπε...

Mas evalan link kai ta paidia apo tin autonomi zoni tou panaitolikou.Tous exoume ki emeis.Aksizei na to episkefteite

http://agriniozone.blogspot.com/