Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

Ο Ηρακλής κοιτώντας κατάματα την πεντάδα πέρασε σα σίφουνας μέσα από τη προοδευτική κερνώντας την 3 goal(2 o Δήμος,1 o Γιωργάκης),με τις οδηγίες του Δόγκανου,που εκτελούσε χρέη προπονητή(Pepe τρίζει η καρέκλα!!!).To παιχνίδι δικό μας από την αρχή σε ένα γήπεδο που θύμιζε Ομόλιο(Μεγάλη εμφάνιση των ULTRAS με παρουσία 15 ατόμων).Το αγαπημένο μας παιδί έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τρομερό ποδόσφαιρο και έφτασε δίπλα στο goal χτυπώντας πέναλτι,αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η τύχη δεν τον άφησαν(απόκρουση και δοκάρι!!!).
Και εκεί που τελείωνε το πανηγύρι ένας καραγκιόζης από την ουραγό του ομίλου μετά από ένα μαρκάρισμα γύρισε και σήκωσε το χέρι του στο Randy.Τελικά έφυγε με πρόσωπο που έμοιαζε με BATMAN(όχι Barman)και με ένα μικρό έλλειμμα δοντιών!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΒΑ

Δείτε όλοι το βίντεο-αφιέρωμα στο Στέλιο

Ο Demis έποιασε πέναλτι(Αυτό κι αν είναι είδηση!!!)

Υ.Γ Μα καλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει ποιοί είναι αφεντικά στην κατηγορία;;;
Υ.Γ2 Στέλιο σ'αγαπάμε-Για σένα τραγουδάμε
Υ.Γ3 Του χρόνου κωλοπαίδι σε περιμένουμε στο Ομόλιο να σε κεράσουμε σουβλάκια(αν δεν σκορπίσετε)
Y.Γ4 Ο Φούρναρης έλαμψε δια της απουσίας του...
Υ.Γ5 Σας περιμένουμε όλους την τελευταία αγωνιστική στο MARAKANA για τη φιέστα
















7 σχόλια:

IRA ATHENS CLUB είπε...

etsi re hraklara.....


WE MAKE THE RULES!!!!

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO SE OLA TA PAIDIA KAI STOUS ULTRAS.PANTA TETOIA NA XOYME

JOHN είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΠΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ http://iraklisomoliou.blogspot.com...

Larry είπε...

Geia sou Nikolo me tis plirofories sou...

giorgakis είπε...

mprabo mas mages!! peksame mpalitsa kai kerdisame!! ayto prepei na kanoyme kai me thn elatia gia na mh mas perasei h aiganh poy an kerdish th larisa 88 poy mporei kai na ton dosei ton agona!! monh nikh me elatia!!!!

Larry είπε...

17 Απριλίου 2010

Παρτυ οικονομικης ενισχυσης για τον συλληφθεντα οπαδο της Θυελλας.

PARTY IS...(HANG)OVER

Τα σπασε το θυελλο παρτυ (τελικα στο πολυτεχνειο λογω βροχης-ευγε Χρηστακη)!Μπολικος κοσμος,θυελλητες-Προοδευτικαριοι-Αλληλεγγυοι-Party animals,εδωσαν βροντερο παρον και γεμισαν τον τριγωνο με χορο,τρομερη διαθεση και αλκοολ.Sold out τα σουβλακια,οι μπυρες και τα λοιπα ξυδια.Τρομερο στιγμιοτυπο τα συνθηματα των Demolitionarios στα μεσοδιαστηματα των τραγουδιων,διναν ενα απιστευτο πρασινοβυσσινι χρωμα στο Παρτυ!Μαζευτηκε ενα πολυ καλο ποσο,ικανο ελπιζουμε να καλυψει τα δικαστικα εξοδα και το πιθανο χρηματικο προστιμο λογω ποινης του οπαδου μας.

TAKIS είπε...

MPRAVO PAIDIA GIA TIH PROSPATHEIA SAS.BILL ORAIA FASI TELIKA.SINEXISTE ETSI