Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Άχ και να ήμουν άντρας...




Μιάς και το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ας κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα στον ''φίλο'' μας από την Λειβαδιά. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την φωτογραφία, όνειρο του ''φίλου'' μας είναι κάποτε να γίνει άντρας! Το κακό βέβαια είναι ότι όσο και να προσπαθεί δεν βλέπω να το πετυχαίνει! Βλέπετε σε όλα τα blog-site που μπαίνει, πούστη τον ανεβάζουν, πούστη τον κατεβάζουν! Τυχαίο? Δεν νομίζω! Δυστυχώς το παληκάρι πήρε τον κακό τον δρόμο και δεν υπάρχει επιστροφή! Το μόνο που τον σώζει είναι να ανακαλύψουμε ποιός είναι. Τότε από το ξύλο που θα φάει και από τις πλαστικές που θα χρειαστεί ίσως οι γιατροί τον μεταμορφώσουν σε άντρα αν και καταβάθως πιστεύω πούστης θα είναι πάλι! Αυτά τα ολίγα πρός το παρών. Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε με νεότερα...

Υ.Γ. Πουσταράκο...ούουού! Μπανάνα...

20 σχόλια:

IRA ATHENS CLUB είπε...

xaxaxaxaxa re to lougkri kaname k oloklhrh anarthsh gia parth tou...isa mwrh xoreytria...

Ανώνυμος είπε...

Το κανελώνει το ριζόγαλο δηλαδή....μάλιστα...

BAD BLUE BOYS είπε...

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΛΕΕΙ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ...

Larry είπε...

To χτενίζει το κανταίφι captain ο δικός σου...

Husqyboy είπε...

Την λαδώνει ... την αλυσίδα!

Larry είπε...

Τον φορμάρει...το σκληρό δίσκο!!!

IRA ATHENS CLUB είπε...

τα αλευρωνει τα ψαρια!!!!!

Ευλογητός είπε...

Που είναι ρε παιδιά αυτός ο Λειβαδιώτης?Φίλε άστους αυτούς τους χωριάτες!Πες μου που είσαι να έρθω να σε βρώ.Θα περάσουμε καλά!Άν θες έλα να σε φιλοξενήσω στο Ομόλιο να κάνεις και τα μπανάκια σου.Αγόραρε που κρύβεσαι...

John Kokos είπε...

Θέλω αυτό,το τρυφερούδι από τη Λειβαδιά να του διδάξω τον έρωτα.Σταματήστε πια να τον βρίζετε χωριάτες!!!

BAD BLUE BOYS είπε...

Άρε φλώρε...Μόνο λόγια είσαι τελικά!Στη Λάρισα δεν έρχεσαι!Στο χωριό μας ούτε απ'έξω δεν περνάς!Στην Λαμία δεν ήσουν!Καλά Θεσ/νίκη δεν το συζητώ!Όταν ανηφορήσεις με τους άλλους φλώρους του ghetto σου πρός τα πάνω ενημλερωσέ μας να τα ΄΄πούμε΄΄ από κοντά.Κρύψου πίσω από τα blog σου,σκατόφλωρε!

Randy είπε...

Ρε μαγκες την καρφώνει την όπισθεν!!!!!!!!Εθλογητός for ever.................καλά θα περάσουμε καλά!!!!!

kapiotakis είπε...

Ο Τζακ Μπάουερ ισχυριστηκε πως κάποτε σκότωσε 100 ατομα και μετά του
τελείωσαν οι σφαίρες. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έριξε 100 σφαίρες και μετά
του τελείωσαν τα ατομα!!!

Υ.Γ.Κουφάλα Αντιπρόεδρε

Larry είπε...

xaxaxaxa.Ti douleia exeis edo re aprosarmoste?

Ανώνυμος είπε...

vgalte to tilefono tou spitiou tou mpastardakou na pairnoume kathe mera na vrizoume tin poutana tin mana tou kai ton kolompine ton patera tou.afou to kserete vgalte to na teleionoume..

Larry είπε...

Kala re malakes den katalavete?Eipame den asxoloumaste ksana.Pote ksana

Husqyboy είπε...

Παιδιά τέλος με το εν λόγω θέμα.Να μην ξαναειπωθεί κουβέντα για το άτομο.Μας απέδειξε ότι το getto Λειβαδιάς είναι ένα άτομο (μόνο αυτός γράφει) και έχει φτιάξει 10 blog.
Υ.Γ Αναζητείτε γραφίστας.Όποιος έχει κάνα φίλο που να ασχολείται με το αντικείμενο να μας ενημερώσει.

Ανώνυμος είπε...

Γεια και χαρα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια μικρη παρεμβαση σε ολο αυτο το "θεμα" που εχει δημιουργηθει εξαιτιας αυτου του ιντερνετ φασιστο-εθνικο-χουλιγκαν.Καταρχας να πω οτι δεν αξιζει το κοπο να ασχολειστε μαζι του μιας και το μονο πραγμα με το οποιο ασχολειται ειναι το ιντερνετ και ειδικα τα φασιστικα και "επιθετικα" σχολια σε παρεμφερη με το δικο σας μπλογκς(ο τραγικος αυτος τυπος γραφει σε πολλα μπλογκς και η διεξοδος στο κομπλεξισμο του ειναι οι ιντερνετικες διαμαχες,τα ψεμματα και τα ρατσιστικα εθνοσχολια)
Απο κει και περα θα ηθελα να σχολιασω λιγο την αναρτηση ασς.Θεωρω οτι ειναι ομοφοβικη,οποτε και ρατσιστικη,γιατι βαλλει εναντια στην ελευθερια του καθενα να εχει τις σεξουαλικες προτιμησεις που προτιμα.Οι gay (ανδρες και γυναικες) ειναι ανθρωποι σαν ολους μας που απλα κανουν κεφι αλλα πραγματα στο κρεβατι τους.Αυτο ειναι κατι που δεν μας αφορα και ειναι φυσικα δικαιωμα τους.Ειναι κριμα να εξισωνεται τη βλακεια και το φασισμο με την ομοφυλοφιλια.Οπως δεν κρινουμε τους ανθρωπους απο το χρωμα ή απο το αγαπημενο τους φαγητο ετσι δεν τους κρινουμε και για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.
Και κατι αλλο,"χωριατης" ειναι καποιος στο μυαλο και στις αντιληψεις και οχι λογω καταγωγης απαραιτητα(ανεξαρτητα απο το οτι ισως να εχετε δικιο στη συγκεκριμενη περιπτωση).Αν δεν κανω λαθος και σεις απο χωριο ειστε.
Αυτα ηθελα να πω,καλη συνεχεια στο μπλογκ και στην ομαδα σας.
Καποιος απο Α.Ζ
Agrinio Antifa Ultras
Panetolikos
Gate 6

IRA ATHENS CLUB είπε...

φιλε αγρινιωτη οταν μιλαμε για πουστη αναφερομαστε στη πραξη(πουστια)....ο εν λογω μονο πουστιες κανει βριζοντας απο το ιντερνετ.....αποψη σου για ομοφοβιες κτλ δεν ειναι του παροντος,σεβαστη αλλα μη αποδεκτη.....καλη δυναμη με τον παναιτωλικο...

Larry είπε...

Όντος φίλε Αγρινιώτη η ανάρτηση είναι λίγο τραβηγμένη.Πίστεψε μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους gay.Απλά εδώ δεν ποιάνουμε το θέμα της ομοφυλοφιλίας,ασχολούμαστε με το θέμα της πουστιάς μερικών ανθρώπων που ισχυρίζονται πως η περηφάνια και η τιμή είναι τα σπουδαιότερα αγαθά και στην ουσία φέρονται όπως οι χειρότερες χαζογκόμενες(όλο το θέμα βέβαια έγκειται στη μόδα που έχει τεθεί τα τελευταία χρόνια με το φασισμό και το ρατσισμό στα γήπεδα και όλοι οι πιτσιρικάδες και οι μπούφοι την έχουν δει λεωνίδας της σπάρτης).
Όσον αφορά αυτό για το χωριό,σε βεβαιώνω πως όλοι μας είμαστε περήφανοι(και με το παραπάνω)για την καταγωγή μας,προσπάθουμε να πάμε όσο πιο συχνά γίνεται και δείγμα αυτού είναι η μεγάλη κίνηση του blog.
Εύχομαι να κατάλαβες τις προθέσεις μας.

Καλή συνέχεια στην όμορφη προσπάθεια σας και στον Παναιτωλικό

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι εχει γινει της μοδας η εθνο-γηπεδικη φαση.Και δεν ειναι τυχαιο αφου καποιοι εδω και χρονια προκειμενου να αυξησουν αριθμητικα και να ενδυναμωσουν τη δυναμικη των φασιστοσυμμοριων τους στρατολογουν κοσμο απο τα γηπεδα.Ε, οταν μπαινει και ο καφρο-πιτσιρικο-ιντερνετο-χουλιγκανισμος στη μεση καταλαβαινετε τι γινετε...Σπανε τα πληκτρολογια!!
Επιμενω οτι η ομοφοβια ειναι ενα ειδος ρατσισμου.
Και οσον αφορα το χαρακτηρισμο "χωριατης" θεωρω οτι παει μονο στην αντιληψη και τη συμπεριφορα και οχι στη καταγωγη.Γι αυτο και λεω οτι εχετε δικιο για το συγκεκριμενο χαρακτηρισμο για τη γνωστη περιπτωση.Και φυσικα δεν εχει να κανει με τη πολη απο την οποια καταγεται ο συγκεκριμενος αλλα με τις αντιληψεις του,τον κομπλεξισμο του και τη βλακεια.Αυτα τα λιγα.
Καλη συνεχεια
Καποιος απο Α.Ζ
Agrinio Antifa Ultras
Panetolikos
Gate 6