Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!



Μετά από αποστολή επίσημου εγγράφου (μας παραδόθηκε χέρι-χέρι αφού πέρασε πρώτα από τα καφενεία), ο Δήμος μας ανακοίνωσε ότι μια επιτροπή (φανταστική, αληθινή, κανείς δεν ξέρει) έκανε έλεγχο και έκρινε ακατάλληλο το MARAKANA, χωρίς να ειδοποιήσει το Δ.Σ. της ομάδας (λες και είμαστε ξέφραγκο αμπέλι, όπως κάποτε).

Οι λόγοι είναι: α)Υγειονομικού περιεχομένου (λες και έκαναν έλεγχο σε χασαποταβέρνα!), β)Έλλειψη πυροσβεστήρων (λες και παίζουμε σε κλειστό γήπεδο και θα καεί κόσμος ζωντανός!), γ)Φαρμακευτικές ελλείψεις (θα κάνουμε πολλά χειρουργεία φέτος και οι γιατροί περιμένουν στη σειρά!) και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Κύριοι το λόγο γι'αυτό το θέμα τον έχει η Ε.Π.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ και κανένας άλλος. Αυτή και μόνο αυτή θα αποφασίσει για την καταλληλότητα του γηπέδου μας.

Η μεγάλη πλάκα θα είναι όταν ανοιχτούν τα αποδυτήρια (γιατί ήταν κλειδωμένα) και δουν οι υπεύθυνοι του ελέγχου (ανάθεμα αν έγινε ποτέ σε κάποιο άλλο γήπεδο) ότι ο εξοπλισμός που ζήτησαν βρίσκεται στη θέση του!

Στα δικά μας τώρα, φιλική ήττα στην Αιγάνη από τον Όλυμπο Αιγάνης με σκορ 4-3, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

AND WE KEEP THE FAITH!!!

Y.Γ. Όποιος είναι δίπλα μας, είναι φίλος μας-Όποιος είναι απέναντι μας, είναι εχθρός...

Υ.Γ.2 Δεν το βάζουμε κάτω. Το πολύ-πολύ να ρωτήσουμε τον Παλαιοπύργο που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και έχει ένα τόσο κατάλληλο στολίδι!!!

Υ.Γ.3 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους ρουφιάνους που κάνουν τα πάντα για να μην αθλείται η νεολαία του Ομολίου (Ουστ κοπρίτες).

5 σχόλια:

IRA ATHENS CLUB είπε...

de pame katholou kala....kanoniste erxontai ekloges....kopste tis malakies......tha pesoun mapes.

Husqyboy είπε...

Chris δεν πάμε καθόλου καλά...Ντροπή τους που τόλμησαν να βάλλουν κατά της ομάδα μας για προσωπικές διαφορές!Δεν φτάνει που δεν έβαλαν φράγκο να μας βοηθήσουν και παλεύουμε μόνοι μας.Μόνο στην αρχή της επανίδρυσής μας βάλαν κάποια χρήματα επειδή στο Δ.Σ. ήταν το τσιράκι τους!ΝΤΡΟΠΗ τους!Να δώ με τι μάτια θα μας αντικρύζουν από εδώ και πέρα.

Larry είπε...

Ήρθε η ώρα για σιχτίρια.Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος φταίει,ούτε μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον,απλά περιμένουμε να δούμε και μετά θα πράξουμε ανάλογα.Αφού τους βρούμε...Μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του κανένας απ΄αυτούς στο ακατάλληλο ΜARAKANA.Δε φτάνει που βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας και δε ζητάμε τίποτα,μας κάνουν και πόλεμο.Αυτή τη στιγμή η ομάδα τελεί έργο με τόσα παιδιά που προπονούνται κάθε μέρα,αλλά η αχαριστία και η εμπάθεια είναι άσχημα κουσούρια...

mak. είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΠΡΙΝ 2 Η 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ Η ΕΠΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΟΡΕΙΟ Κ ΟΞΥΓΟΝΟ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Tha prepe na ntrepontai pou to paizoun kai topikoi arxontes.Kala ta egrapse o Larrys.Oust