Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

''Και λίγα ήταν...''





... τελικά τα goal που δέχτηκε η ομάδα της Θύελλας Ελάτειας καθότι σε όλη την διάρκεια του μάτς ήταν ανύπαρκτη! Με την σέντρα η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ (τέτ α τέτ ο Δήμος) με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να καθαρίζει την φάση. Στην συνέχεια σε ανύποπτο χρόνο μία σύγχιση στην άμυνα μεταξύ Νότη και Ντέμη ήταν αρκετή για να γίνει το 1-0 μόλις στο 2'. Από εκεί και πέρα το μάτς ήταν μονόλογος με την ομάδα μας να χάνει κλασικές ευκαιρίες και τελικά να ανατρέπει το σκόρ με goal του Αχιλλέα (30') και του Αντώνη (41') πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-2. Το β' ημίχρονο δεν είχε να δείξει κάτι διαφορετικό και στο 60' ο Αντώνης τελειώνει το μάτς κάνοντας το 1-3. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η αντίπαλος ομάδα ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 91' και αυτό έπειτα από λάθος του Θανάση ο οποίος ζήτησε συγνώμη στα αποδυτήρια. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και ετοιμαζόμαστε για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή 28-11-2010 και ώρα 10.30' μεταξύ Α.Ο.Αστέρα Τυρνάβου Vs F.C.ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ.
Y.Γ.1 Μοναδικές ευκαιρίες να χριστούν σκόρερ είχαν οι Δήμος,Γιωργάκης,Alex και το αγαπημένο παιδί των ULTRAS Tellis. Την επόμενη φορά.
Υ.Γ.2 Θανάση το τελευταίο που μας απασχολεί είναι άν κάνεις λάθη ή όχι. Χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας.
Υ.Γ.3 San Antonio ... μπανάνα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΧΙΣΕ.ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΗΡΑΚΛΑΡΑ.

BAD BLUE BOYS είπε...

ΗΡΑ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

pedes tous exei dei kanenas pws paizoun?einai kaloi h klotsane san ta aloga?

Husqyboy είπε...

Πρέπει να είναι καλή ομάδα.Έχουν την καλύτερη άμυνα αυτή την στιγμή με παθητικό 21-2.Δύσκολο μάτς και δυνατή έδρα με πολύ κόσμο λένε.Θα τα δώσουμε όλα και ότι πάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είναι πολύ καλή ομάδα.Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αρκεί να κοιτάξετε μόνο το παιχνίδι και να μην παρασυρθείτε απ' τους απ' έξω.Και.. μεταξύ μας ο τερματοφύλακας είναι μαιμου στα κοντινά αλλά έχει πρόβλημα μεγάλο στα μακρινά σούτ οπότε...Το παρατσούκλι του είναι Μαλαματίνας(για ευνόητους λόγους) και τον είχαμε πέρυσι στο Δασοχώρι.Καλή τύχη!!!

Husqyboy είπε...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Captain.Στο επόμενο μάτς παίζουμε μεταξύ μας.Θα τα πούμε από κοντά.