Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Έπειτα από αναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΣΛ λόγω κακοκαιρίας, μπορούμε να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους, παίχτες και υποστηρικτές του F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Κατά την διάρκεια των εορτών θα βρίσκεται στην διάθεση όλων το ημερολόγιο της ομάδας μας για το 2011, μία δουλειά που αξίζει να κρατήσει κανείς στο αρχείο του, με φωτοφραφίες τόσο της τωρινής ομάδας όσο και παλαιoτέρων ετών. Ευχαριστούμε και πάλι τους χορηγούς μας οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν και φέτος την προσπάθειά μας. Χρόνια πολλά - Καλές γιορτές.

Υ.Γ. Κυριακή 09-01-2011 και ώρα 10.30' ο αναβληθέν αγώνας Α.Ο. Φλόγα Ευαγγελισμού Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ στο γήπεδο του Πουρναρίου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ?

Husqyboy είπε...

Ημερολόγια θα έχω εγώ, ο Τόνυ και ο Δόγκανος. Σε περίπτωση που δεν μας φτάσουν θα τυπωθούν και άλλα. Αναλόγως την ζήτηση.

Larry είπε...

Kales giortes kai kali xronia se olous

Ανώνυμος είπε...

Xronia polla se olous.To neo etos na mas vrei moniasmenous kai me ton koouts pisw.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

τσια παρε την ομαδα να γουσταρουμε παλυ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ!