Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

''Ανώμαλη προσγείωση''



Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τυρνάβου με το βαρύ σκόρ 4-0. Η ομάδα μας παρά τις 2 βασικές ελλείψεις (Γιωργάκης-Αντώνης) δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος με την δύναμη του κόσμου έκανε μία εύκολη νίκη. Το α' ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0. Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και μένοντας για άλλη μία φορά με 10 (αποβολή του Alex) τελείωσε το μάτς δεχόμενη άλλα 3 τέρματα. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε ήταν κάτω των αναμενομένων παρόλες τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 04-12-2010 και ώρα 15.00' στην εντός έδρας αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs A.O. Ατρόμητος Δασοχωρίου.
Y.Γ. Barca γερά και γάμα τα μουνιά!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

''Και λίγα ήταν...''





... τελικά τα goal που δέχτηκε η ομάδα της Θύελλας Ελάτειας καθότι σε όλη την διάρκεια του μάτς ήταν ανύπαρκτη! Με την σέντρα η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ (τέτ α τέτ ο Δήμος) με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να καθαρίζει την φάση. Στην συνέχεια σε ανύποπτο χρόνο μία σύγχιση στην άμυνα μεταξύ Νότη και Ντέμη ήταν αρκετή για να γίνει το 1-0 μόλις στο 2'. Από εκεί και πέρα το μάτς ήταν μονόλογος με την ομάδα μας να χάνει κλασικές ευκαιρίες και τελικά να ανατρέπει το σκόρ με goal του Αχιλλέα (30') και του Αντώνη (41') πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-2. Το β' ημίχρονο δεν είχε να δείξει κάτι διαφορετικό και στο 60' ο Αντώνης τελειώνει το μάτς κάνοντας το 1-3. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η αντίπαλος ομάδα ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 91' και αυτό έπειτα από λάθος του Θανάση ο οποίος ζήτησε συγνώμη στα αποδυτήρια. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και ετοιμαζόμαστε για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή 28-11-2010 και ώρα 10.30' μεταξύ Α.Ο.Αστέρα Τυρνάβου Vs F.C.ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ.
Y.Γ.1 Μοναδικές ευκαιρίες να χριστούν σκόρερ είχαν οι Δήμος,Γιωργάκης,Alex και το αγαπημένο παιδί των ULTRAS Tellis. Την επόμενη φορά.
Υ.Γ.2 Θανάση το τελευταίο που μας απασχολεί είναι άν κάνεις λάθη ή όχι. Χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας.
Υ.Γ.3 San Antonio ... μπανάνα!

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

''Εκλογές τέλος ... ώρα για ποδοσφαιρο!''



Μετά από 2 εβδομάδες διακοπής λόγω εκλογών, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Θύελλας Ελάτειας Vs F.C.ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ, το Σάββατο 20-11-2010 και ώρα 15.00' στο γήπεδο του Μακρυχωρίου. Σε ουδέτερο λοιπόν γήπεδο θα διεξαχθεί το Σαββατιάτικο παιχνίδι λόγω έργων που γίνονται στην φυσική έδρα των αντιπάλων μας, με τις ομάδες πέρυσι να μοιραζονται από μία εντός έδρα νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ευκαιρία για το 2ο συνεχόμενο τρίποντο της ομάδας μας ώστε να αναρριχηθούμε ακόμη πιό ψηλά στην βαθμολογία. Ούτως ή άλλως τα 4 πρώτα άσχημα αποτελέσματα κάθε χρονιάς πέρασαν ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! Vamos Hercules!
Υ.Γ.'Απαντες παρόντες το Σάββατο. Φωτογραφίες για ημερολόγιο.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

''Επιστροφή στις νίκες...''






Επιστροφή επιτέλους στις νίκες για την ομάδα μας μετά από 3 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα! Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε μπροστά στο σκόρ με τον Alex (MVP του αγώνα) από πολύ νωρίς. Το ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό με ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες. Στο β' ημίχρονο σε μία φάση διαρκείας ο Ντέμης έκανε το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε. Οι αντίπαλοι μας πίεζαν για να ξαναμπούνε στο παιχνίδι αλλά η άμυνα-βράχος της ομάδας μας δεν τους άφησε να βάλουν ούτε το goal της τιμής! Μάλιστα η ομάδα μας πέτυχε και 3ο goal με τον Ντέμη (!!!) το οποίο ακυρώθηκε κακώς κατά την γνώμη μου ώς επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Κρατάμε τους 3 βαθμούς της νίκης και αναμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών.
Υ.Γ.1 Guest star του αγώνα ο κόουτς των αντιπάλων! Όσοι έλειπαν...έχασαν!
Υ.Γ.2 Έτσι θα φεύγουν από το MARAKANA όσοι δεν σφυρίζουν δίκαια. Το ακούς Αντωνάκη... Σε περιμένουμε.
Υ.Γ.3 Παίζει φιλικό στο ενδιάμεσο. Keep in touch.