Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

΄΄Εμείς θέλαμε, η μπάλα . . . όχι!΄΄









Σε ένα αγώνα για πολλά νεύρα απωλέσαμε τους βαθμούς της νίκης ύστερα από ένα καλό παιχνίδι, παρόλο που παίζαμε με 10 παίχτες από τα τέλη του α΄ ημιχρόνου και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς καθότι παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι καταφέραμε το 0-2 να το κάνουμε 2-2 έχοντας δύο δοκάρια, μία απόκρουση πάνω στην γραμμή και πολλά τέτ α τέτ! Δύο φάσεις σημάδεψαν τον αγώνα: μία είναι η ασυνεννοησία που επικράτησε μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να κυλήσει μόνη της η μπάλα στο τέρμα και να γίνει το 0-1 στο 40΄ και η άλλη η απερίσκεπτη πράξη παίχτη μας να χτυπήσει εκτός φάσης αντίπαλο με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο 44΄. Μένουμε στην καλή εμφάνιση ιδίως στο β΄ ημίχρονο και στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλα τα παιδιά. Ακολουθούν 4 δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης την Κυριακή 06-02-2011 και ώρα 15.00΄ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Αστραπή Δελερίων Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.

Y.Γ.1 Αποφασίστε επιτέλους ποιός θα καθαρίζει τις φάσεις στην άμυνα για να μην επαναληφθούν παρόμοιες περιπτώσεις!

Υ.Γ.2 Συγκρατήστε όσο μπορείτε τα νεύρα σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να μην αφήνετε ξεκρέμαστη την ομάδα και τους συμπαίκτες σας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΒΟΠΑΤΗΜΑ.ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΗΡΑ FOR EVER.

Husqyboy είπε...

Πρέπει να δείξουμε σε αυτά τα παιχνίδια ότι δεν είμαστε ομάδα για 4-5 γκόλ.Καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα έρθουν μόνα τους.Θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.Άντε μωρέ ΗΡΑ.Διπλό ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Ontws den eimaste tetoia omada.
Les na paroume diplo?Duskolh omada ta deleria alla 8a deiksei