Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

''Veni, vidi, vici''






Ήλθον, είδον, ενίκησα είπε ο Ιούλιος Καίσαρας, φράση την οποία θα μπορούσαν να πούν όσοι ήρθαν το Σάββατο στο γήπεδο MARAKANA όπου είδαν έναν ανανεωμένο ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ. Η ομάδα άλλαξε το σύστημά της παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας σε όλο το μήκος του γηπέδου και διέλυσε την ουραγό του ομίλου Προοδευτική Λάρισας με σκόρ 7-2, κάνοντας το αποτέλεσμα αυτό το πιό αποδοτικό από την ημέρα της ίδρυσής μας! Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ότι ο αντίπαλός μας ήταν αδύναμος αλλά το σύστημα θα δοκιμαστεί και με πιό δυνατούς αντιπάλους ώστε να κρίνουμε αν είναι σωστό. Έξι παίχτες κατάφεραν να σκοράρουν εκ των οποίων οι δύο προήλθαν από αλλαγές και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν έλλειψαν και πάλι οι εντάσεις κάτι που μας χαρακτηρίζει πλέον, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε εκτός ελέγχου. Με το πέρας του αγώνα ακολούθησε κοπή πίτας με τυχερό στο φλουρί τον Αχιλλέα ενώ στην κλήρωση τους Alex και Δημήτρη. Επόμενως αγώνας Σάββατο 22-01-2011 και ώρα 15.οο' μεταξύ Α.Ο Διογένη Λάρισας Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ.

Υ.Γ.1 Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευπρόσδεκτοι οι απομακρύσαντες. Θα τους δωθεί και αυτούς ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

Υ.Γ.2 Οι σκόρερ μας Kωστάκης 2, Alex,Ντέμης,Ντίνος,Tellis και Δήμος 1.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi prepei na paizoume se kathe agwna...Me pathos...Bebaia h omada htan adunamh se sxesh me alles alla 8a deiksei...Pame g diplo sti neapolh.IRA!!!

Husqyboy είπε...

Όντως το πραγματικό τεστ θα είναι το Σάββατο.Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΑ ΓΕΡΑ,ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΑΝΑ.........

Ανώνυμος είπε...

mpravo re ira.ematha 1-3 to score.sunexizoume.
PS:saki o alex ebale 2 goal sto prohgoumeno paixnidi.

Husqyboy είπε...

Όντως 1-3 και ημίχρονο 0-2. Και τα 4 γκόλ εμείς τα βάλαμε. Καλή εμφάνιση. Νομίζω ο Κωστάκης είχε βάλει 2. Χάσαμε το μέτρημα.