Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

΄΄Πλασματικό σκόρ . . .΄΄






Η νίκη του Όλυμπου Αιγάνης με σκόρ 1-5 στο Σαββατιάτικο παιχνίδι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθότι στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε να κερδίζει νωρίς με 1-0 με άπιαστο σούτ του Ντίνου και τον αντίπαλο να μην έχει την κλασική ευκαιρία να σκοράρει. Το σκόρ θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει 2-0 σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια τον Αρχηγό μας να χάνει μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά εξ΄ επαφής και τον αμυντικό να αποκρούει πάνω στην γραμμή του τέρματος! Κάπου εκεί (40΄) από το πουθενά βάλαμε στο παιχνίδι τον αντίπαλο με αυτογκόλ (1-1) και μετά από 3΄ ένα λάθος στην άμυνα σε ένα γέμισμα και το σκόρ έγινε 2-1. Απαράδεκτη η συμπεριφορά των φιλοξενούμενων φιλάθλων οι οποίοι σε τραυματισμό παίχτη μας (Δήμος) πίστευαν ότι κάνει θέατρο ενώ ο παίχτης τραυματίστηκε σοβαρά και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Να πάνε να γαμηθούνε και αυτοί και η ομάδα τους γιατί για εμάς προέχει η ασφάλεια των παιχτών και όχι το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε ποτέ καθυστερήσεις για να κρατήσουμε αποτέλεσμα και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν όπως μερικοί από αυτούς ψιθύριζαν στην κερκίδα. Στο β΄ ημίχρονο φάνηκε ότι η αντίπαλη ομάδα είναι μία καλά προπονημένη ομάδα και κάνοντας άλλη μία αναγκαστική αλλαγή (Αχιλλέας) στην θέση του οποίου μπήκε ήδη τραυματισμένος παίχτης από τον προηγούμενο αγώνα (Δημήτρης) δεχτήκαμε άλλα τρία τέρματα με το τελευταίο να είναι επιθετικό φάουλ στον Αρχηγό το οποίο δεν είδε ο διαιτητής και απειλήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν στο τέλος και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις. Ένα σκόρ 3-2 θα ήταν πιό αντικειμενικό βάση της εικόνας του αγώνα καθότι όπως προαναφέραμε ο αντίπαλος έχει μία καλά προπονημένη ομάδα αλλά όχι ασταμάτητη όπως νομίζουν μερικοί. Θυμόμαστε πολύ καλά τι έγινε στο 1ο παιχνίδι που ήμασταν πλήρεις.
Υ.Γ.1 Επόμενως αγώνας Κυριακή 27-02-2011 και ώρα 15.00΄ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Δυναμό Λάρισας Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.
Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε τον ΄΄Μυστήριο΄΄ που έπαιξε να μας βοηθήσει λόγω των τραυματισμών και των ελλείψεων που είχαμε και του συγχωρούμε το αυτογκόλ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ 11ΑΔΑ,ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ZHΣΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ (ΦΑΝΤΑΡΟΙ),ΝΤΕΜΗΣ (ΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΑΝΗ ΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ 10 ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

SYMPHWNW.ME LIGES PROPONHSEIS H OMADA MPOREI KAI PIO PSHLA.AN TOY XRONOY MAZEYTOYME OLOI MAS BLEPW 3ADA.

Ανώνυμος είπε...

apla h aiganh klwtsouse.kai thn plirwse o axilleas kai o dhmos