Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

΄΄V for Vendetta΄΄


Vendetta άνοιξε πλέον όχι με τις αντίπαλες ομάδες αλλά με τους μαλάκες που ορίζει η Ε.Π.Σ.Λ. και το παίζουν διαιτητές. Αν νομίζουν ότι θα μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας γελοιούνται. Θα δούνε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πάμε και στα αγωνιστικά (λέμε τώρα). Ήττα με σκόρ 3-0 και λήξη του αγώνα στο 60΄ μετά από άλλη μία καλή εμφάνιση των ... διαιτητών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο Δυναμό Λάρισας. Τα κοράκια νομίζουν ότι είμαστε μαλάκες αλλά όποιος έχει τα αρχίδια ας ξανακάνει αυτά που έκανε στη Γιάννουλη. Στο α΄ ημίχρονο παίχτης της αντίπαλης ομάδας παίρνει την μπάλα με το χέρι και βάζει γκόλ και κανείς από τους 3 του αγώνα δεν βλέπει τίποτα. Στο β΄ ημίχρονο παίχτης της αντίπαλης ομάδας πετάει κάτω τον αμυντικό μας (επιθετικό φάουλ), παίρνει την μπάλα και βάζει γκόλ. Το γήπεδο βράζει και μετά από λίγο συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εκεί έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ο Αρχηγός καλεί τους παίχτες να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν και έπειτα από 15λεπτη διακοπή ο αγώνας ξαναρχίζει για να τελειώσει μετά από λίγο, ύστερα από δική μας προτροπή προκειμένου να μην αποχωρήσουμε. Καλά δεν συζητάμε για τα σφύριγματα είναι αυτονόητο τι έγινε (βλ.Ολυμπιακός-Παναθηναικός).
Υ.Γ.1 Επόπτης έβριζε όλη την ώρα παίχτη μας και τον προκαλούσε να τον χτυπήσει για να του κάνει μύνηση! Επίσης άνθρωπος της ΕΠΣΛ που ήρθε να παρακολουθήσει το μάτς έφυγε για να μην γίνει μάρτυρας των εκτρόπων.
Υ.Γ.2 Αν θέλουν να στείλουν την Δυναμό Λάρισας στα μπαράζ μετά την επικείμενη τιμωρία του Αστέρα Τυρνάβου πρόβλημά τους, ας βρούνε άλλο τρόπο.
Υ.Γ.3 Και πολύ κόσμια ήταν η συμπεριφορά μας με όλα αυτά που γίνονταν. Έπρεπε να είχαν φάει το ξύλο της αρκούδας και ας παίζαμε εκτός. Δεν μασάμε πουθενά. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Υ.Φ.4 Επικεντρωνόμαστε στην χοροεσπερίδα μας την ημέρα των Αποκρέων καθότι όλος ο όμιλος έχει ρεπό. Περιμένουμε την συμμετοχή σας για να περάσουμε όλοι καλά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΕΝΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΡΑΞΗ.ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Husqyboy είπε...

Σχετικά με το παιχνίδι του Αστέρα Τυρνάβου με τον Διογένη, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έκρινε υπαίτιο αποχώρησης τον Διογένη από τον οποίο αφαιρούνται 10 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει με -5 βαθμούς.
Επίσης στον Αστέρα Τυρνάβου για τα όσα αναγράφονται στο Φ.Α. επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας για 1 αγωνιστική και 300 ευρώ πρόστιμο.
Αυτή είναι η απόφαση της ΕΠΣΛ μετά από επεισόδια που προκάλεσε ο Αστέρας Τυρνάβου ύστερα από τραυματισμό του αντίπαλου τερμάτοφύλακα παρουσία ιατρού ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Η παράγκα δεν υπάρχει μόνο στις μεγάλες κατηγορίες βλέπετε!Κρίμα για την Δυναμό Λάρισας που ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να πάρει το 3ποντο στο μεταξύ μας παιχνίδι!Στα μπαράζ θα είναι ο Αστέρας Τυρνάβου!