Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

''Στομιότες, ρουφιάνοι, γαμιέται το λιμάνι!''







Για άλλη μία φορά τα κοράκια της ΕΠΣΛ κατάφεραν να κάνουν μπουρδέλο το παιχνίδι με την απαράδεκτη διαιτησία τους. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκόρ μετά από πίεση σε φάση του Δήμου & ισοφαρίστηκε μετά από λίγο μετά από λάθος αμυντικού μας. Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε δυνατά & με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Alex πήρε & πάλι κεφάλι στο παιχνίδι. Μέχρις ότου γίνει το 2-1 όλα κυλούσαν ομάλά. Μετά το κοράκι που έστειλε η ΕΠΣΛ να σφυρίξει τον αγώνα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο! Ανύπαρκτα φάουλ, μή καταλογισμένο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, κίτρινες κάρτες να ''κοκκινίζουν'' από την ντροπή τους που βγήκαν, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι με μία ομάδα που δεν υπήρχε στο β' ημίχρονο. Το κοράκι έκανε τα πάντα για να βάλει τους αντιπάλους στην περιοχή & ενώ αυτοί δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να απειλήσουν 2 φορές στο τελευταίο 5λεπτο + τις καθυστερήσεις, οι ρουφιάνοι (Στομιότες) έδειξαν & αυτοί για άλλη μία φορά το πρόσωπό τους! Στο 94' σύμφωνα με τον διαιτητή (96'-97' έλεγε το δικό μου), παίχτης του Θερμαικού βρίσκεται στο έδαφος & ο διαιτητής διακόπτει σωστά τον αγώνα ενώ η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή μας. Ενώ ο παίχτης δεν έχει σηκωθεί να περάσει εκτός γηπέδου & βρίσκεται ακόμη στο έδαφος, ξαφνικά ο διαιτητής αποφασίζει να παιχτεί το ελεύθερο, με τα μπασταρδάκια του Στομίου να κλωτσούν την μπάλα με δύναμη στον αμυντικό μας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση χάνοντας το κοντρόλ ενώ ταυτόχρονα 3 από αυτά τρέχουν, πιέζουν & κλέβουν την μπάλα & κάνουν το 2-2, με τους παίχτες μας να μην έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι παίζεται καθότι ο παίχτης του Θερμαικού είναι ακόμη στο έδαφος! Αυτό είναι το ''fair play''των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ κυρίες & κύριοι! Το κοράκι φυσικά έκανε το χρέος του & αμέσως μετά την σέντρα σφύριξε την λήξη του αγώνα! Μετά άρχισαν τα καλύτερα. Το πώς γλίτωσε το ξύλο αυτός & τα 3 πουστράκια που πανηγύριζαν το goal κάνοντας χειρονομίες στην εξέδρα μας ένας ΘΕΟΣ το ξέρει! Να σημειώσουμε ότι μετά ο ένας από αυτούς ξέχασε πόσες συγνώμες ζήτησε ενώ ο άλλος εξαφανίστηκε ώς δια μαγείας για να γλιτώσουν το ξύλο! Το κοράκι προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μέχρι που μας είπε να πάμε να κάνουμε παράπονα στην ΕΠΣΛ αν έχουμε πρόβλημα καθότι είναι & μεγάλος διαιτητής που σφυρίζει Δ' Εθνική (έτσι μας είπε). Φυσικά δεν σημείωσε τις φωτοβολίδες που πέταξαν μέσα στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησε να γράψει την μία & μοναδική δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα παίχτη του Θερμαικού σε άλλον παίχτη & πουλούσε & πνεύμα από πάνω. Μέχρι & ο βοηθός του τον εξέθεσε όταν του είπα ότι το γάμησαν το παιχνίδι απαντώντας μου ''ΕΓΩ...'', φωτογραφίζοντας τον κόρακα του γηπέδου & απορρούσαν οι ίδιοι για την συμπεριφορά του! Την Παρασκευή έπεται επίσκεψη στην ΕΠΣΛ να δούμε τι θα μας απαντήσουν επειδή μας απειλούσαν ότι θα έρθουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Περιττό να αναφέρουμε ότι η αρραβωνιαστικιά του αρχηγού του Θερμαικού είναι διαιτητής (Λαρισαία) & σφυρίζει Γ' & Δ' Εθνική. Τα συμπεράσματα δικά σας . . .
Υ.Γ. 1 Μεγάλη εμφάνιση από τους ULTRAS & μπράβο που δεν παρασύρθηκαν από τα τεκτενόμενα καθότι όπως πάντα φταίει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ & μόνο αυτός!
Υ.Γ. 2 Μεγάλο μπράβο & σε όλους τους παίχτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Υ.Γ. 3 Επόμενος αγώνας την Κυριακή 20-11-2011 & ώρα 15.00' μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Προοδευτική Λάρισας Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oulia oulia oulia gamiountai ta ntaoulia...elate ston pelte twra...

Ανώνυμος είπε...

tha erhoume kai to mono sigouro einai oti tha fate ksilo!!!

Huskyboy είπε...

ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

poios ta grafei auta ama einai magas as balei onoma

Ανώνυμος είπε...

omoliotes roufianoi gamieste sto bostoni(pou na to breite to limani eseis)

Huskyboy είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Δασοχώρι-Προμηθέας: 3-1
Ομόλιο-Στόμιο: 2-2
Προοδευτική-Δυναμό: 0-1
Καλαρρύτες-Πουρνάρι: 0-2
Ελάτεια-Ευαγγελισμός: 2-2
Αναγέννηση Μ.Μ.-Χειμάδι: 1-5

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Χειμάδι-Προμηθέας
Ευαγγελισμός-Δασοχώρι
Πουρνάρι-Αναγέννηση Μ.Μ.
Δυναμό-Ελάτεια
Προοδευτική-Ομόλιο
Στόμιο-Καλαρρύτες

Huskyboy είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΝΤΑΗΔΕΣ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΓΟΙ ΓΙΝΕΣΤΕ!ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ & ΜΕΤΑ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ? ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

oli oli oli gamane t laspoxwri...xaxaxaxaxaxa ante geia skatokouvalhmata