Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

΄΄Εμείς θέλαμε, η μπάλα . . . όχι!΄΄









Σε ένα αγώνα για πολλά νεύρα απωλέσαμε τους βαθμούς της νίκης ύστερα από ένα καλό παιχνίδι, παρόλο που παίζαμε με 10 παίχτες από τα τέλη του α΄ ημιχρόνου και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς καθότι παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι καταφέραμε το 0-2 να το κάνουμε 2-2 έχοντας δύο δοκάρια, μία απόκρουση πάνω στην γραμμή και πολλά τέτ α τέτ! Δύο φάσεις σημάδεψαν τον αγώνα: μία είναι η ασυνεννοησία που επικράτησε μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να κυλήσει μόνη της η μπάλα στο τέρμα και να γίνει το 0-1 στο 40΄ και η άλλη η απερίσκεπτη πράξη παίχτη μας να χτυπήσει εκτός φάσης αντίπαλο με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο 44΄. Μένουμε στην καλή εμφάνιση ιδίως στο β΄ ημίχρονο και στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλα τα παιδιά. Ακολουθούν 4 δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης την Κυριακή 06-02-2011 και ώρα 15.00΄ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Αστραπή Δελερίων Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.

Y.Γ.1 Αποφασίστε επιτέλους ποιός θα καθαρίζει τις φάσεις στην άμυνα για να μην επαναληφθούν παρόμοιες περιπτώσεις!

Υ.Γ.2 Συγκρατήστε όσο μπορείτε τα νεύρα σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να μην αφήνετε ξεκρέμαστη την ομάδα και τους συμπαίκτες σας.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νικών συνέχεια . . .







Άλλους 3 βαθμούς πρόσθεσε σήμερα η ομάδα μας, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκόρ 1-3 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Διογένη Λάρισας. Παίζοντας το ίδιο σύστημα το οποίο φαίνεται να μας ταιριάζει γάντι καταφέραμε να πάμε στο ημίχρονο με σκόρ 0-2. Στο β΄ ημίχρονο το σκόρ έγινε 0-3 και ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει... με αυτογκόλ ύστερα από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα η οποία δεν απέβει μοιραία! Επόμενως αγώνας την Κυριακή 30-01-2011 και ώρα 10.30΄ στο γήπεδο MARAKANA μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. Καλαρρυτίνων.

Υ.Γ.1 Τα goal της ομάδας μας Alex, Ντίνος και Δήμος.

Υ.Γ.2 Αρκετές απουσίες. Αδικαιολόγητοι όσοι μπορούσαν και δεν ήρθαν.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

''Veni, vidi, vici''






Ήλθον, είδον, ενίκησα είπε ο Ιούλιος Καίσαρας, φράση την οποία θα μπορούσαν να πούν όσοι ήρθαν το Σάββατο στο γήπεδο MARAKANA όπου είδαν έναν ανανεωμένο ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ. Η ομάδα άλλαξε το σύστημά της παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας σε όλο το μήκος του γηπέδου και διέλυσε την ουραγό του ομίλου Προοδευτική Λάρισας με σκόρ 7-2, κάνοντας το αποτέλεσμα αυτό το πιό αποδοτικό από την ημέρα της ίδρυσής μας! Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ότι ο αντίπαλός μας ήταν αδύναμος αλλά το σύστημα θα δοκιμαστεί και με πιό δυνατούς αντιπάλους ώστε να κρίνουμε αν είναι σωστό. Έξι παίχτες κατάφεραν να σκοράρουν εκ των οποίων οι δύο προήλθαν από αλλαγές και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν έλλειψαν και πάλι οι εντάσεις κάτι που μας χαρακτηρίζει πλέον, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε εκτός ελέγχου. Με το πέρας του αγώνα ακολούθησε κοπή πίτας με τυχερό στο φλουρί τον Αχιλλέα ενώ στην κλήρωση τους Alex και Δημήτρη. Επόμενως αγώνας Σάββατο 22-01-2011 και ώρα 15.οο' μεταξύ Α.Ο Διογένη Λάρισας Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ.

Υ.Γ.1 Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευπρόσδεκτοι οι απομακρύσαντες. Θα τους δωθεί και αυτούς ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

Υ.Γ.2 Οι σκόρερ μας Kωστάκης 2, Alex,Ντέμης,Ντίνος,Tellis και Δήμος 1.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

΄΄Τρίποντο . . . άνευ ιδρώτα!΄΄



Τρίποντο άνευ ιδρώτα πήρε η ομάδα μας την Κυριακή καθότι (δυστυχώς) η ομάδα του Α.Ο. Φλόγα Ευαγγελισμού δήλωσε παραίτηση από το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα να παρακολουθούμε κάθε χρόνο να αποσύρονται οι περιφερειακές ομάδες του νομού μας, είτε λόγω οικονομικής κρίσης είτε λόγω ελλείψεων παιχτών. Ωφείλουμε να πεισμώσουμε και να κρατήσουμε την ιστορική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ, γιατί πλέον στόχος δεν είναι μόνο η καλή παρουσία αλλά και η ΥΠΑΡΞΗ μας. Σιγά σιγά οι ομάδες πέριξ των Τεμπών έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται (βλ. Όσσα, Ιτέα, Παραπόταμος, Αμπελάκια, Παλαιόπυργος, Στόμιο, Πουρνάρι). Απαγορεύονται λοιπόν δια ροπάλου οι εγωισμοί στα εσώτερα της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Υ.Γ.1 Το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας μας με σκόρ 0-3.

Υ.Γ.2 Επόμενως αγώνας Σάββατο 15-01-2011 και ώρα 15.00΄ στο γήπεδο MARAKANA μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. Προοδευτική Λάρισας.

Υ.Γ.3 Θα ακολουθήσει κοπή πίτας στο Majestic (Φάληρο).