Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

''Διπλό στο Δασοχώρι . . .''



. . . πήρε η ομάδα μας στον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Δασοχωρίου. Η ομάδα μας κέρδισε με σκόρ 1-4 τον αντίπαλο με όλα τα γκόλ να μπαίνουν στο α΄ ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο οι ομάδες έχοντας απαλλαγεί από το άγχος του αποτελέσματος, έδωσαν χρόνο στους αναπληρωματικούς. Αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκόλ είχαν και οι δύο ομάδες χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο άλλο τέρμα. Ο αντίπαλος δεν θύμιζε τον αξιόμαχο Ατρόμητο Δασοχωρίου του α΄ γύρου (σκόρ 2-4) και προφανώς είχε αρκετές απουσίες. Αυτό συμβαίνει με όλες τις ομάδες της περιφέρειας οι οποίες στηρίζονται στα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν απουσίες σε κάθε αγώνα για διάφορους λόγους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αρχηγός μας ο οποίος απόντα του Θανάση ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα! Καλή συνέχεια στον αντίπαλο και συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη.
Υ.Γ.1 Τα γκόλ της ομάδας μας: Ντίνος 2 - Alex 2.
Υ.Γ.2 Ρεπό την επόμενη εβδομάδα και 3 βαθμοί άνευ αγώνα,
λόγω της αποχώρησης της ομάδας του Α.Ο Φλόγα Ευαγγελισμού.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

΄΄Ήττα κάτω από αντίξοες συνθήκες΄΄







Μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 0-3 στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τυρνάβου. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι εάν δεν υπάρχει ρόστερ στην ομάδα δεν μπορείς να κοντράρεις μεγάλους αντιπάλους και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Πέντε λοιπόν οι απουσίες του κύριου κορμού της ομάδας μας με αποτέλεσμα να κληθεί για άλλη μία φορά ο ΄΄Μυστήριος΄΄ να μας βοηθήσει. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Βασίλης ο οποίος ΄΄ζωγράφιζε΄΄ σαν αριστερό μπάκ και ήταν ομόφωνα ο MVP της ομάδας μας. Το σκόρ ήταν 0-1 στο α΄ ημίχρονο με την ομάδα μας να πιέζει στο τελευταίο 15΄, ενώ στην επανάληψη δέχθηκε άλλα δύο γκόλ με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Παρών ήταν τόσο οι ULTRAS οι οποίοι αψήφησαν τον καιρό και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις κροτίδες-φουρνέλα, όσο και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λάρισας κ.Γ........ με τον κ.Χ.....! Το παιχνίδι έληξε ήρεμα χωρίς παρατράγουδα καθότι οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για το αθλητικό τους πνεύμα, η κάθε μία για τους λόγους της! Επόμενος αγώνας το Σάββατο 26-03-2011 και ώρα 15.30΄ μεταξύ Α.Ο. Ατρόμητο Δασοχωρίου Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!

ΠΑΡΤΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ-ΦΙΛΙΚΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ




ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ RFU(Radicals Fans United)



EKΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΖΩΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ




MΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FENTAGIN ΣΤΟ CLUB ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ



KAΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ
Kάτι μας θυμίζει το περιστατικό(Ούστ Ρουφιάνοι)...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ





Για όσους μας αγάπησαν,μας αγαπούν και θα μας αγαπούν...


e-mail: iraklis.omoliou@gmail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε ! ! !




Ο τίτλος που χρησιμοποίησε στο παρελθόν ο LARRY σε τότε ανάρτηση, ταιριάζει γάντι στην παρούσα περίπτωση μιάς και όπως αντιληφθήκατε το τελευταίο διάστημα το blog μας είχε καταργηθεί άνευ προειδοποιήσεως! Δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που έγινε αυτό διότι παρόλες τις προσπάθειες επικοινωνίας από μέρους μας (LARRY-HUSQYBOY) δεν πήραμε καμία διευκρινιστική απάντηση για το θέμα! Όλα αυτά εώς σήμερα 17-03-2011 ώρα 00.15΄ όπου ύστερα από ακόμη μία προσπάθεια ζητώντας εξηγήσεις και τρόπο επαναλειτουργίας του blog πήραμε νέους κωδικούς και να΄ μαστε πάλι! Απαντήσεις πάντως δεν πήραμε για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και το νταβατζιλίκη αυτό μας ενόχλησε τόσο που υπάρχουν σκέψεις να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό ώστε να μεταφερθούμε σε δικό μας domain(με μισθωμένο server),με ετήσια συνδρομή και χωρίς τέτοια απρόοπτα! Άς το έχουν αυτό στα υπόψη τους όλοι οι σύλλογοι διότι ανά πάσα στιγμή είτε από κάποια κακόβουλη ενέργεια τρίτων είτε με το έτσι θέλω, μπορεί να καταργηθεί το blog τους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν!Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα μας κέρδισε με το φτωχό πλήν τίμιο 1-0 το Σάββατο την Θύελλα Ελάτειας και πήρε τους 3 βαθμούς. Αντίπαλος παίχτης ο οποίος παλαιότερα είχε παίξει στην ομάδα μας, έβριζε τον σκόρερ του τέρματος (Δήμο στο 83΄) με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να ζητηθούν εξηγήσεις και να προκληθεί σύρραξη. Κανονικά έπρεπε να αρπάξει μερικές γιατί το ίδιο έκανε και στο α΄ παιχνίδι που κερδίσαμε με σκόρ 2-3 αλλά άς όψεται που είχε την ονομαστική του εορτή και δεν θέλαμε να του χαλάσουμε την μούρη! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τον επόμενο αγώνα μέσα στο MARAKANA την Κυριακή 20-03-2011 και ώρα 10.30΄ μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. Αστέρας Τυρνάβου.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

΄΄Χοροεσπερίδα Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ΄΄







Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα διότι παρόντες από την ομάδα ήταν μόνο δύο-τρείς παίχτες (Γιωργάκης,Tellis-Randy). Οι υπόλοιποι ήταν άφαντοι και δεν εννοούμε αυτούς που δεν μπορούσαν να έρθουν λόγω δουλειάς, αλλά τους υπόλοιπους που ούτε καν έδωσαν εμφάνιση να μας πούνε έστω ότι δεν θα έρθουν! Κατά τα άλλα ο χορός πήγε καλά με το μαγαζί να έχει πληρότητα πάνω από 90% ενώ η λαχειοφόρος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Βέβαια θα μπορούσε να πάει καλύτερα αν μερικοί δείχναν λίγο παραπάνω ενδιαφέρον αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι τα υπόλοιπα έξοδα της χρονιάς βγήκαν και δεν θα χρειαστεί να βάλουμε από την τσέπη μας. Συνέχεια λοιπόν στο πρωτάθλημα με την αναμέτρηση στο MARAKANA μεταξύ F.C.ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο.Θύελλα Ελάτειας το Σάββατο 12-03-2011 και ώρα 15.30΄.
Υ.Γ.1 Γειά σου αντιπρόεδρε ΄΄αυτοχρηματοδοτούμενε΄΄!
Υ.Γ.2 Όλα τα δώρα κληρώθηκαν και αποδόθηκαν επί τόπου στους τυχερούς με μεγάλο τυχερό της τηλεόρασης TOSHIBA 32΄ τον πρώην τερματοφύλακά μας Νικόλαο Γκαντάγια.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011