Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

΄΄Με το . . . αριστερό!΄΄




Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα μας την νέα χρονιά η οποία ηττήθηκε την Κυριακή 13-01-2013 στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Λύκους, μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής λόγω κακών καιρικών συνθηκών την προηγούμενη εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ στο 25΄ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 60΄, γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από πλευράς μας κάποιες καλές προσπάθειες κυρίως στο α΄ ημίχρονο δεν ευτύχησαν να μετουσιωθούν σε κάποιο goal σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Επιστροφή στο MARAKANA λοιπόν την Κυριακή 20-01-2013 και ώρα 11.00΄ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Ελάτειας.

Υ.Γ.1 Ο Χριστουγεννιάτικος χορός της ομάδας μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα από πλευράς κόσμου με τον καιρό να μην βοηθάει καθόλου την προσπάθειά μας. Τυχερός αριθμός στην λαχειοφόρο για την τηλεόραση LG LCD 32' βγήκε ο 916.  

Υ.Γ.2 Το νέο έτος πριν από λίγες μέρες πήρε από κοντά μας μία νεαρή γυναίκα από το χωριό μας. Τα λόγια είναι περιττά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά της. 

1 σχόλιο:

Husqyboy είπε...

Aποτελέσματα 12ης αγωνιστικής:

Καλαρρύτες - Προμηθέας: 0-4
Στόμιο - Πουρνάρι: 2-2
Χαραυγή - Φλόγα Ευαγγελισμού: 3-0
Δασοχώρι - Διογένης: 5-1
Ελάτεια - Αναγέννηση Μ.Μ.: 1-2
Λύκοι - Ηρακλής Ομολίου: 2-0

Eπόμενη αγωνιστική:

Πουρνάρι - Καλλαρύτες
Φλόγα Ευαγγελισμού - Προμηθέας: 1-4
Διογένης - Στόμιο
Αναγέννηση Μ.Μ. - Χαραυγή
Λύκοι - Δασοχώρι
Ηρακλής Ομολίου - Ελάτεια