Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί είμαστε ! ! !


Στην τελευταία αγωνιστική του α' γύρου η ομάδα μας έπεσε μαχόμενη στις καθυστερήσεις του αγώνα με το αγγλικό σκόρ 4-5 παρόλο που έπαιζε με 10 παίχτες από το 57'. Η αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Άγιο Θωμά στο ουδέτερο γήπεδο του Στομίου, καθώς εκτίουμε την 2η αγωνιστική τιμωρίας της έδρας μας, βρήκε την ομάδα μας να ανοίγει το σκόρ στο 10' με τον Τζέβρι ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια σκόραρε αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα! Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιάς και οι φιλοξενούμενοι στο 16', 28' και 33' έκαναν την ανατροπή και βρέθηκαν να προηγούνται με 1-3. Η ομάδα μας όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη και πρίν το ημίχρονο μείωσε σε 2-3 στο 35' με το 2ο προσωπικό τέρμα του Τζέβρι με σούτ έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο διαιτητής ο οποίος σε 10 λεπτά κατάφερε να αποβάλλει αδικαιολόγητα τον Χρήστο με 2 κίτρινες κάρτες κάνοντας το χρέος του απέναντι στην Λαρισινή ομάδα! Αυτό όμως πείσμωσε τους παίχτες μας και παρόλο που οι αντίπαλοι με το αριθμιτικό πλεονέκτημα έκαναν το 2-4 στο 75' νομίζοντας ότι καθάρισαν το παιχνίδι, ο Ηρακλής με τον Διονύση και δυνατό σούτ μείωσε αρχικά σε 3-4 στο 80' και στην συνέχεια με τον Δημήτρη ''PUYOL'' κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90' σε 4-4 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας που τόσο αξίζαμε δεχόμενοι το 4-5 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.    


Υ.Γ.1 Μπράβο στα παιδιά για το πάθος και την εμφάνιση που πραγματοποίησαν και μπράβο και στον ''μακάκα'' διαιτητή για την διαιτησία του!

Υ.Γ.2 Ρεπό στην 1η αγωνιστική του β' γύρου και ξανά στο γήπεδο στις 18-01-2014 για την εκτός έδρας αναμέτρηση μεταξύ Α.Ο. Μελιβοιακός - F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.

3 σχόλια:

Husqyboy είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Καλαρρύτες-Φλόγα Ευαγγελισμού: 5-0
Ηρακλής Ομολίου - Άγιος Θωμάς: 4-5
Έλαφος - Ίκαρος Νεάπολης: 0-5
Ελάτεια - Αμυγδαλή: 4-2
Προμηθέας - Ιπποκράτης: 0-0
Ρεπό: Μελιβοιακός

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Αμυγδαλή - Ιπποκράτης
Ίκαρος Νεάπολης - Προμηθέας
Καλαρρύτες - Μελιβοιακός
Φλόγα Ευαγγελισμού - Έλαφος
Άγιος Θωμάς - Ελάτεια
Ρεπό: Ομόλιο

Husqyboy είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Αμυγδαλή - Ιπποκράτης: 1-7
Ίκαρος Νεάπολης - Προμηθέας: 3-1
Καλαρρύτες - Μελιβοιακός: 2-1
Φλόγα Ευαγγελισμού - Έλαφος: 6-2
Άγιος Θωμάς - Ελάτεια: 2-3
Ρεπό: Ηρακλής Ομολίου

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Μελιβοιακός - Ηρακλής Ομολίου
Έλαφος - Καλαρρύτες
Προμηθέας - Ευαγγελισμός
Ιπποκράτης - Άγιος Θωμάς
Ίκαρος Νεάπολης -Αμυγδαλή
Ρεπό: Ελάτεια

Ανώνυμος είπε...

Oloi stin melivoia gia to diplo 18 genari