Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

''Πικρή ήττα''




Ήττα με το βαρύ σκόρ 3-0 υπέστει η ομάδα μας απέναντι σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.Οι παίχτες μας μπήκαν φοβισμένοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μας πιέσουν αρκετά στο α' ημίχρονο και να δεχτούμε το πρώτο τέρμα.Στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιό δυνατά,πιέσαμε στο κέντρο χωρίς όμως να δημιουργήσουμε κάποια σημαντική ευκαιρία,πλήν ενός (λάθος) ακυρωθέν goal.Ενώ η ομάδα μας είχε πάρει το χώρο του κέντρου και πίεζε,ένα λάθος στην άμυνα και έγινε το 2-0 (αυτογκόλ).Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.Λίγο τα νεύρα των παιχτών,λίγο η διαιτησία,ήρθε και ένα πέναλτι αμφιβόλου γνησιότητας (μαιμουδιάρικο) και το μάτς έγινε 3-0.Είναι γνωστό ότι δεν θα είχαμε την διαιτησία με το μέρος μας με ομάδες της πόλης αλλά όχι και μεταξύ μας!Τσάμπα μάγκες λοιπόν η ομάδα της Αιγάνης!Μετά από τέτοια πορεία τους χαρίσαμε τους 3 βαθμούς.

Υ.Γ.1 Κόουτς ... που είσαι?
Υ.Γ.2 Νότη ... εμφανή η απουσία σου!
Υ.Γ.3 Άρε πούσταράδες κοράκια ... ξύλο που θέλατε και οι τρείς!
Φτηνά την γλιτώσατε!Το νού σας ...
Υ.Γ.4 Πλέον ... παίζουμε μόνοι μας!We keep the faith!
Vamos IRAKLARA!

7 σχόλια:

MAGOS-4 είπε...

ΚΑΙ ΣΕ 5-6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 5-6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΙΡΑΚΛΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ)

Husqyboy είπε...

MAGO-4 μαζί σου!Πάει ο ένας διεκδικητής.Τώρα μείναμε οι δυό μας!Βαζελάκια να κλαίτε μετάπαρέα με τον Καραγκούνη!ΙRAKLARA,όταν σταματήσουμε την αυτήν αναρχία εντός γηπέδου,δεν θα χαριζουμε βαθμούς.Πάλι
όπως στην αρχή κάναμε.Λείπει ο γάτος,χορεύουν τα ποντίκια!Δεν πειράζει όμως.Συνεχίζουμε δυνατά.
Υ.Γ.Νότη εσύ που τα είδες απ'έξω αυτή την φορά καταλαβαίνεις πόσο κακό μας κάνει όταν δεν παίζουμε ήρεμα.

Ανώνυμος είπε...

φανερή η απώλεια του γκουρντιόλα από το γήπεδο!!!!!!!!!. αντε πεπε θα κάνουμε μαζί θριαμβευτική είσοδο μετά από κάνα δίμηνο. Μυλωνάς Γ.

RANDY είπε...

o pepes krataei kati krufw gia ton agwna me tous kalarites.......tha todeite o pepes sintoma konta mas esto kai me patiritses!!!

Husqyboy είπε...

ΤΟΝΥ,γύρισε σύντομα κοντά μας.Ο κόσμος και οι ULTRAS το απαιτούν!

Larry είπε...

Vgalte tis foto apo tis gries.Ti pragmata einai auta?Gia sovarepsou mpatse

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o larry.....katevaste tes twra!!!!

IRA ATHENS CLUB