Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νικών συνέχεια . . .







Άλλους 3 βαθμούς πρόσθεσε σήμερα η ομάδα μας, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκόρ 1-3 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Διογένη Λάρισας. Παίζοντας το ίδιο σύστημα το οποίο φαίνεται να μας ταιριάζει γάντι καταφέραμε να πάμε στο ημίχρονο με σκόρ 0-2. Στο β΄ ημίχρονο το σκόρ έγινε 0-3 και ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει... με αυτογκόλ ύστερα από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα η οποία δεν απέβει μοιραία! Επόμενως αγώνας την Κυριακή 30-01-2011 και ώρα 10.30΄ στο γήπεδο MARAKANA μεταξύ των ομάδων F.C. ΗΡΑΚΛΗ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο. Καλαρρυτίνων.

Υ.Γ.1 Τα goal της ομάδας μας Alex, Ντίνος και Δήμος.

Υ.Γ.2 Αρκετές απουσίες. Αδικαιολόγητοι όσοι μπορούσαν και δεν ήρθαν.

9 σχόλια:

Husqyboy είπε...

Σε τι θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσουμε φέτος?Πέρυσι νομίζω ότι τερματίσαμε στην 5η θέση με 40 βαθμούς?Όποιος θυμάται σίγουρα ας με διορθώσει.

Ανώνυμος είπε...

Pistevw pws 8a termatisoume sth 4 h 5 8esh me 42 ba8mous...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ 4η ΘΕΣΗ ΜΕ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ.ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ.

IRA ATHENS CLUB είπε...

fetos pame treno....ntou gia 4ada.

tonis είπε...

perisi termatisame 6 me diafora apo to deytero 5 vathmous fetos pisteyo 4 i 5

Husqyboy είπε...

Τοny θυμάσαι πόσους βαθμούς είχαμε μαζέψει;Είχαμε και του -2 λόγω τιμωρίας.Πάντως ανεβαίνει απευθείας ο 1ος από κάθε όμιλο και οι τέσσεροις 2οι παίζουν μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους με μονούς αγώνες από το οποίο την άνοδο παίρνουν οι 2 πρώτοι.Για την ιστορία πέρυσι η Λαρισα 88 τερμάτισε 2η σε αυτό και ανέβηκε στην Β΄ΈΠΣΛ.

Husqyboy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Husqyboy είπε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2009-2010
ΒΑΘΜΟΙ 42
ΘΕΣΗ 5η
ΝΙΚΕΣ 13
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 3
ΗΤΤΕΣ 6

tonis είπε...

40 vathmous ixame perisi + to -2 42