Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

''Εμείς έχουμε το δικό μας χαβά!''



Άλλη μία ήττα έκανε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Λάρισας, όπου & ηττήθηκε με σκόρ 1-0, παρά τις πολλές απουσίες. Σε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς μας δεχτήκαμε το goal στο α' ημίχρονο & παρά τις κάποιες ευκαιρίες που είχαμε να ισοφαρίσουμε το σκόρ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα. Συγχαρητήρια από τον αντίπαλο προπονητή δέχτηκε η ομάδα μας για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού & μας παρότρυνε να συνεχίσουμε έτσι! Δεν πτοούμαστε από τα αποτελέσματα καθότι στα πρώτα παιχνίδια αντιμετωπίζουμε ομάδες δυνατές που ασχολούνται σοβαρά με την κατηγορία & σκοπό έχουν την άνοδο. Θα έρθουν & οι νίκες & όπως είναι γνωστό η Ηρακλάρα μας φορτσάρει στο β' γύρο του πρωταθλήματος.
Υ.Γ.1 Το δικαστήριο του LARRY έκρινε τον εαυτό του αναρμόδιο για την συγκεκριμμένη υπόθεση & την παρέπεμψε σε έτερο δικαστήριο που θα την εκδικάσει στο προσεχές μέλλον. Stay tuned!
Υ.Γ.2 Οι Ultras & όλο το Δ.Σ. βρισκόταν στο πλευρό του LARRY & μόνο του LARRY.
Υ.Γ.3 Επόμενος αγώνας την Κυριακή 16-10-2011 και ώρα 16.00' μεταξύ των ομάδων F.C.ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ Vs Α.Ο.Ολυμπιακός Χειμαδίου στο γήπεδο MARAKANA.

1 σχόλιο:

Husqyboy είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΟΜΟΛΙΟ : 1-0
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΧΕΙΜΑΔΙ : 0-2
Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ : 3-0
ΕΛΑΤΕΙΑ-ΠΟΥΡΝΑΡΙ : 1-1
ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ-ΔΥΝΑΜΟ : 0-2
ΣΤΟΜΙΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : 4-2

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΟΜΟΛΙΟ-ΧΕΙΜΑΔΙ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΠΟΥΡΝΑΡΙ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ
ΔΥΝΑΜΟ-Μ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΣΤΟΜΙΟ-ΕΛΑΤΕΙΑ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ