Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

''Μόκο και δρόμο . . .''






Τέλος στο σερί με τις καλές εμφανίσεις έδωσε το Πουρνάρι στην εντός έδρας αναμέτρηση όπου ηττηθήκαμε με σκόρ 1-2. Όλα ξεκίνησαν καλά για την ομάδα μας η οποία κατάφερε και προηγήθηκε στο 20' ύστερα από σούτ του Γιάννη και με την βοήθεια της τύχης καθότι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των αντιπάλων και άλλαξε πορεία. Παρά τον κόντρα δυνατό άνεμο που είχαμε στο α' ημίχρονο η παρουσία μας ήταν καταλυτική χάνοντας 3 σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκόρ, αλλά το ρητό ''όποιος χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται γκόλ'' επαληθεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο καθότι δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 34' από τραγικό λάθος του Άκη. Με καμία στην ουσία ευκαιρία οι αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκόρ να είναι 1-1. Το β' ημίχρονο έπρεπε να μας βρεί καταιγιστικούς μιάς και είχαμε και την βοήθεια του αέρα αλλά σε μία αντεπίθεση στο 58' οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 1-2 και κάπου εκεί το μάτς τελείωσε! Νεύρα, σκληρό παιχνίδι και καραγκιοζιλίκια από την πλευρά των αντιπάλων, οι οποίοι έπεφταν όλοι την ώρα κάτω κάνοντας καθυστερήσεις δεν επέτρεψαν να δούμε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει ώς είχε. Μετά την λήξη του αγώνα ήταν η ώρα να δούμε πόσο μάγκες είναι αυτοί από το Πουρνάρι, γιατί όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να πέσουν και κάτι χαστούκια σε κάτι ψευτόμαγκες, οι οποίοι κάναν τις κότες και φύγαν με το κεφάλι χαμηλά για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Υ.Γ. Και τώρα el clasico, στο παραδοσιακό ντέρμπι των παραλίων! Σάββατο 09-02-2013 και ώρα 15.30' . Α.Ο. Θερμαικός Στομίου Vs F.C. ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΟΛΙΟΥ.  

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hahahaha...mpastardakia...fagate 2 mapalakia kai htan san arxidia gt h poutsa etsoikse meta...ston kwloooooooooo

Husqyboy είπε...

Αποτέλεσματα 15ης αγωνιστικής:

Καλαρρύτες - Χαραυγή: 0-2
Δασοχώρι - Στόμιο: 5-0
Ελάτεια - Προμηθέας: 2-0
Ομόλιο - Πουρνάρι: 1-2
Λύκοι - Φλόγα Ευαγγελισμού: 3-0
Διογένης - Αναγέννηση Μ.Μ.: 2-4

Επόμενη αγωνιστική:

Δασοχώρι - Καλαρρύτες
Χαραυγή - Ελάτεια
Στόμιο - Ηρακλής Ομολίου
Προμηθέας - Λύκοι
Πουρνάρι - Αναγέννηση Μ.Μ.
Φλόγα Ευαγγελισμού - Διογένης

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΜΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΤΕ? ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ!

Ανώνυμος είπε...

pswlokopane den hmoun ekei alliws tha evlepes poios tha tis arpaze...kotes xesthkate p legate tosa...ksilo mesa ksilo kai eksw...etc san poutsa to ksilo mesa k eksw

Ανώνυμος είπε...

vlakako eixes plasto kai gi'auto xtupouses....parte ts arxidares mas kai ante geia.....ori ori ori gamw t laspoxwri....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΩ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ, ΠΑΛΗΚΑΡΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΝΕΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΙ Η ΛΑΡΙΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ 1/3 ΕΝΕΡΓΑ BLOG-SITE ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Λ. KAI ΔΕΝ ΧΡEIAZETAI NA AΠOΔEIΞΟΥΜΕ ΣE KANENAN TIΠOTA. Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ . . .

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΙΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ.ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ!!

Husqyboy είπε...

Παιδιά το μάτς το είδατε και εσείς πως πήγε.Αν δεν κάναμε γκόλ-δώρο μπορεί να μην φεύγατε ούτε με ισοπαλία.Στο ποδόσφαιρο όλα είναι αποδεκτά και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Εμείς μιλάμε για το πως είδαμε το ματς από την πλευρά μας και για την συμπεριφορά σας και στα 2 παιχνίδια. Όποιος έχει ομάδα δεν κάνει έτσι. Με φωνές και θεατρινισμούς δεν πας μακριά. Καλή συνέχεια.

Husqyboy είπε...

Όσο για την ποινή είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Αν έχεις δεί κάθε χρόνο ξεκινούμε με -2! Λές να είναι επειδή φοβόμαστε τις τιμωρίες. Όταν νιώθουμε αδικημένοι δεν κάνουμε πίσω και πάντα αναγνωριζουμε την ανωτερότητα κάποιου. Προσωπική μας άποψη . . . θέλετε δουλειά ακόμη για την Β'. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ -2 ΞΕΚΙΝΑΥΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

poytsa pali den peirazei as ponaei ..hsastan mia omada mpordelo...